«Каштанова Алея» - це ресторанний комплекс, який розмістився в самому центрі Полтави, на вулиці Соборності.
Заклад являє собою двоповерхову будівлю, де перший поверх відведений під пивний паб, а другий рівень займає ресторан. Інтер'єр закладу оформлений у класичному стилі.
Основу меню ресторану складають популярні страви європейської, мексиканської і української кухонь. Відвідувачам готують холодні й гарячі закуски, салати, супи, борошняні страви, стейки, пасти, основні страви з м'яса, птиці та риби, гарніри, соуси, солодку випічку та десерти.
Серед фірмових страв відзначають:
- бістейк «Ен Таблеро» зі свинини, смажений на грилі з зеленою олією, картоплею і цибулею,
- салат з крутонів з овочами,
- юшку «Куманівську» з трьох видів риби,
- деруни з грибами,
- піцу «Перлина» з телятиною, грибами й квасоля під журавлинним соусом,
- шашлик з лосося під сметанковим соусом,
- полтавські галушки з курячим філе,
- мексиканський сирний суп,
- начос,
- рулети з цукіні з бринзою і беконом,
- фахітос з телятини,
- свинину «Аль Мексикана» з авокадо і перцевим соусом,
- пасту «Пене» з лососем і соусом з креветок,
- гребінці від шефа на цукіні з грейпфрутом,
- тартар з креветок з овочевим паті,
- французьке морозиво «Нугатін» з полуничним соусом і горіхами,
- фруктовий тартар під англійським соусом.
Також гостям представлена змістовна карта, де є традиційні, екстремальні та оригінальні авторські коктейлі.
Крім того, у ресторані є асортимент міцного алкоголю і винна карта, в якій можна знайти вина Італії, Іспанії, Франції, Ізраїлю, Німеччини, Чилі, Південної Африки.
егулярно в ресторані проходять бенкети й весільні свята.