У центральній частині Полтави, на вулиці Європейській, розмістився один з ресторанів мережі «Хінкальна».
У закладі гостям представлено широкий асортимент традиційних страв грузинської кухні. Основний акцент зроблено на фірмових хінкалі, які готують з начинками зі свинини, яловичини, баранини, зелені й сиру.
Також у ресторані можна замовити холодні й гарячі закуски, супи, основні страви, соуси, гарніри, десерти й випічку. На мангалі в закладі запікають шашлик зі свинини й курки, люля-кебаб з телятини, хачапурі, скумбрію і картоплю гриль.
Серед фірмових страв ресторану також відзначають:
- суп «Харчо»,
- пхалі з баклажанів з горіховою пастою і зернами граната,
- хачапурі по-аджарськи,
- кубдарі,
- печериці, запечені в кеці,
- свинину «Оджахурі» з картоплею й овочами під часниковим соусом,
- курчати «По-чкмерульски» у вершковому соусі з часником,
- курчати тапака.
Барна карта закладу містить еспресо, американо, лате, капучино, лимонади «Тбілісо» і «Натахтарі», чаї, узвар, а також фірмову грузинську чачу трьох видів, асортимент міцного алкоголю, пиво, грузинські вина.
Колоритний інтер'єр ресторану виконаний у традиційному грузинському стилі - тепла коричнева колірна гама, масивні меблі та оздоблення з натурального дерева, цегляне муровання, старовинний візерунок грузинської вишивки як тематичний декор, глиняний посуд, розписні тарілки й картини з пейзажами Грузії.