Один з ресторанів-магазинів мережі «Le Komora» зустрічає своїх гостей у центрі Полтави, на вулиці Конституції.
Це концептуальний заклад, де гості можуть покуштувати й придбати швейцарські сири, вино й унікальні делікатеси. Ресторан обладнаний як дегустаційний зал. Інтер'єр виконаний у стилі лофт у насичених графітових і пісочних відтінках з великою кількістю оздоби з натурального дерева.
На вітрині гастро-лавки представлені різноманітні сорти альпійських сирів, привезених зі Швейцарії, які гості можуть придбати на винос або ж замовити дегустаційний сет.
Серед сирів є фірмові сорти - Аppenzeller різної витримки, Raclette Suisse, Gruyére, Emmentaler і Tête-de-Moine.
Меню ресторану акцентує увагу відвідувачів на традиційних стравах швейцарської кухні. Фірмовими стравами вважаються:
- швейцарське фондю «Moitié-moitié»,
- салат «Appenzeller Marine»,
- раклет «A la Bougie» з підсмаженим сиром раклет, грибами, оливками й беконом,
- сирне плато «Créme Ensemble».
Крім того, у ресторані «Le Komora» відвідувачі можуть продегустувати добірні сорти вин Швейцарії й Франції, що поставляються з регіону Alsace. Зробити правильний вибір допоможуть професійні сомельє і бармени.
Регулярно в «Le Komora» проходять фондю-вечірки й кулінарні майстер-класи.
Також відвідувачі можуть придбати не тільки сири й вина, що поставляються зі Швейцарії, але і раклетниці й какелон для приготування фондю.