Полтава / Каталог закладів у місті Полтава / Ресторан Паsтерія (Пастерія)

Ресторан Паsтерія (Пастерія)

Паsтерія
3.8
Полтава, вул. Івана Мазепи 11
3.8
Все фотографии
Ресторан Паsтерія (Пастерія)
Полтава, вул. Івана Мазепи 11
Полтава, вул. Івана Мазепи 11
+38 095 699 1474
Кухня:  Італійська
Середній чек: 
$$$$
Опис
Ресторан «Паsтерія» зустрічає своїх гостей у центрі Полтави, на вулиці Івана Мазепи. Просторий дворівневий основний зал закладу витриманий класичному стилі з елементами декору в стилі італійської траторії - пастельні кремові відтінки, меблі з натурального дерева, картатий текстиль, жива зелень. Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні традиційних страв італійської кухні. Особливістю «Паsтеріі» вважається можливість гостей покуштувати справжньої італійської пасти, яку готують безпосеред...

Ресторан «Паsтерія» зустрічає своїх гостей у центрі Полтави, на вулиці Івана Мазепи.

Просторий дворівневий основний зал закладу витриманий класичному стилі з елементами декору в стилі італійської траторії - пастельні кремові відтінки, меблі з натурального дерева, картатий текстиль, жива зелень.

Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні традиційних страв італійської кухні.

Особливістю «Паsтеріі» вважається можливість гостей покуштувати справжньої італійської пасти, яку готують безпосередньо в закладі з добірних твердих сортів борошна. Також акцент у меню зроблено на м'ясних стравах, які готують на грилі.

Відвідувачі ресторану можуть замовити класичну неаполітанську піцу, холодні закуски, салати, супи, пасти, різото, гарячі страви, десерти.

Фірмовими стравами ресторану вважаються:

  • піца з беконом і броколі,
  • брускети з сьомгою і томатами,
  • салат з лососем і яйцем пашот,
  • салат «Цезар» з морепродуктами,
  • грибний крем-суп,
  • томатний суп з телятиною,
  • тальятеле власного приготування з морепродуктами,
  • лазанья з соусом Бешамель,
  • різото з сиром пармезан і лісовими грибами,
  • стейк з телятини, запечений на грилі з овочами й хумусом,
  • лосось-гриль з соусом Песто,
  • фірмова чіабата з телятиною.
Для ласунів у ресторані готують фірмові ласощі: тирамісу, яблучний, малиновий і вишневий штрудель, а також домашнє морозиво, клафуті з суфле, брауні, лимонний чизкейк.

У барній карті акцент зроблено на асортименті італійських вин.

Отзывы
Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!