Ресторан «Паsтерія» зустрічає своїх гостей у центрі Полтави, на вулиці Івана Мазепи.
Просторий дворівневий основний зал закладу витриманий класичному стилі з елементами декору в стилі італійської траторії - пастельні кремові відтінки, меблі з натурального дерева, картатий текстиль, жива зелень.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні традиційних страв італійської кухні.
Особливістю «Паsтеріі» вважається можливість гостей покуштувати справжньої італійської пасти, яку готують безпосередньо в закладі з добірних твердих сортів борошна. Також акцент у меню зроблено на м'ясних стравах, які готують на грилі.
Відвідувачі ресторану можуть замовити класичну неаполітанську піцу, холодні закуски, салати, супи, пасти, різото, гарячі страви, десерти.
Фірмовими стравами ресторану вважаються:
- піца з беконом і броколі,
- брускети з сьомгою і томатами,
- салат з лососем і яйцем пашот,
- салат «Цезар» з морепродуктами,
- грибний крем-суп,
- томатний суп з телятиною,
- тальятеле власного приготування з морепродуктами,
- лазанья з соусом Бешамель,
- різото з сиром пармезан і лісовими грибами,
- стейк з телятини, запечений на грилі з овочами й хумусом,
- лосось-гриль з соусом Песто,
- фірмова чіабата з телятиною.
У барній карті акцент зроблено на асортименті італійських вин.