Ресторан «Saffron» розмістився в центрі Полтави, на вулиці Гоголя.
Розкішний інтер'єр закладу дизайнери оформили в східному стилі - теплі кремові, пісочні й золотисті відтінки, м'які дивани та крісла з велюру насиченого сливового кольору, дзеркала і підсвічування, різьблене дерево й оригінальні світильники.
Основу меню ресторану складають традиційні страви європейської та близькосхідної кухні. Також гості можуть замовити халяльні страви.
У закладі готують холодні закуски, салати, випічку, перші страви, пасту, страви з м'яса, птиці та риби в хоспері, гарніри, десерти й східні солодощі.
Серед фірмових страв ресторану «Saffron»:
- каре ягняти,
- мутабаль,
- салат «Цезар»,
- салат «Фатуш»,
- сочевичний крем-суп,
- лахмаджун,
- фалафель,
- курячий шашлик «Шиш-Таук», який подається з гострою пітою, картоплею, пікантним соусом і зеленню.
В обідню пору в ресторані подають комплексні бізнес-ланчі.
Основний акцент у барній карті зроблено на ряді фірмових безалкогольних коктейлів. Також у закладі гості можуть покурити ароматний кальян.
Тут часто проходять банкети, фуршети, романтичні побачення і ділові зустрічі, відзначають весілля, ювілеї, сімейні або корпоративні свята.
У закладі регулярно проводяться тематичні заходи, а також кулінарні майстер-класи для дітей і дорослих, вечори джазової музики, вечори ретро-кіно.