Один з ресторанів мережі «Viva Olive Trattoria» розмістився в центральній частині Полтави, на вулиці Гоголя.
Велике меню закладу містить великий вибір традиційних і авторських страв італійської та європейської кухонь. Акцент зроблено на різноманітності піци, яку випікають на тонкому тісті з різними начинками.
Фірмовою піцою вважається «Viva Olive» з віттело тонатто, моцарелою, томатами чері, руколою, печерицями, оливками й вершковим соусом. Також у закладі кухарі готують пасту й равіолі ручної роботи, закуски, салати, перші й основні страви, гарніри, хліб, десерти.
Серед фірмових позицій меню відзначають:
- салат від шефа з прошуто крудо, моцарелою, міксом салату, в'яленими томатами й грінками,
- теплий салат з лососем, овочами й соусом «Цезар»,
- салат «Панцанела» з тунцем і бальзамічним соусом,
- медальйони зі свинини з ягідним соусом,
- запіканку з лососем, цукіні й сиром «Скаморца»,
- окрошку з куркою і прошуто крудо,
- свинину на кістці з цитрусовим соусом,
- тальяту з грибами, телятиною і томатами чері під вершковим соусом,
- філе індички, запечене з баклажанами, томатами та моцарелою,
- карпачо з лосося з грінками,
- гарбузовий крем-суп з лососем,
- юшку від шефа,
- домашню пасту зі стейком з лосося у вершковому соусі,
- шпинатову пасту з індичкою і білими грибами,
- пасту з чорнилом каракатиці та тунцем,
- зелені равіолі з м'ясом курки,
- мільфей з ягодами й кулькою морозива семіфредо.
У будні з полудня і до чотирьох годин подають комплексні італійські обіди.
У барній карті ресторану представлені фруктові та ягідні смузі, молочні коктейлі, фреші, кава і кавові мікси, чаї, домашній лимонад, а також пиво, сангрія, коктейлі й міцний алкоголь, червоні, білі, рожеві та ігристі вина.
Затишний інтер'єр ресторану виконаний у стилі сучасної італійської траторії - м'які дивани з оббивкою зі смугастої тканини, меблі та оздоблення з натурального дерева світлих порід, полиці з сувенірами, абажури над столами й горщики з кімнатними рослинами.