«На гірці» - це сімейний бар-піцерія мережі «Ventotto», який розмістився в центрі Рівного, на вулиці Соборній.
Заклад зустрічає гостей у мальовничому місці поруч з парком імені Тараса Шевченка. Затишний інтер'єр дизайнери виконали в стилі італійської траторії – тепла пісочно-коричнева колірна гама, цегляне муровання стін, меблі та оздоблення з натурального дерева, картини й сувеніри на полицях, м'яке світло абажурів, жива зелень. Особливістю закладу вважається піца, яку випікають на тонкому тісті в справжній дров'яній печі.
У меню гості знайдуть популярні й авторські страви італійської кухні - фокачу, різні види білої та червоної піци, а також закриту піцу «Кальцоне», піцу-рол «Ротоло», солодку піцу, салати, холодні закуски й закуски до пива, супи, пасту, різото, гарячі страви, соуси, страви, які готують на мангалі, десерти.
До фірмових позицій меню закладу відносяться:
- піца «Кон Сальмоне» з сьомгою, базиліком, моцарелою і вершковим соусом,
- піца «Мікс ді Карне» з салямі, шинкою, куркою, копченим бичком і томатним соусом,
- піца «Тонно е Гембереті» з тунцем, креветками, моцарелою, базиліком і томатним соусом,
- піца-рол «Гемберетті» з креветками, руколою, моцарелою і червоним соусом,
- солодка піца «Ал ананас» з ананасом, солодким сиром і кокосовою стружкою,
- салат з тунцем і креветками,
- рулет з прошуто крудо і сиром,
- сирний крем-суп з печерицями,
- паста «Кон Вітелло» з яловичиною, руколою, томатами й пармезаном,
- равіолі з білими грибами, печерицями та шпинатом у сирному соусі з пармезаном,
- різото «Кон Сальмоне» з сьомгою, зеленим горошком, вершками й пармезаном,
- печериці в беконі з моцарелою,
- біфштекс з телятини з картоплею фрі,
- кальмари під сирним соусом,
- стейк з телятини,
- шашлик зі свинини,
- стейк з форелі на кістці,
- тепле морозиво з заварним кремом,
- тирамісу.
Спеціально для маленьких гостей у барі-піцерії розроблено окреме дитяче меню.
Заклад пропонує сети-розмальовки, дитячий стіл, спеціальні стільці для годування і пеленальний столик для немовлят.
Крім цього, професійні піцайоло проводять майстер-класи з приготування піци.