На трасі Рівне-Луцьк, поруч із селищем Клевань гостей зустрічає готельно-ресторанний комплекс «Скольмо».
Ресторан-колиба з однойменною назвою складається з основного і бенкетного залів, віп-зали, лоджії, танцювального залу з професійним світловим обладнанням, а також включає окрему колибу на 200 місць і бар, де можна замовити фірмове розливне пиво «Скольмо», зварене за традиційним чеським рецептом.
Інтер'єр ресторану виконаний у закарпатському стилі й оформлений натуральним деревом. Велике меню закладу складається з традиційних страв української та європейської кухонь.
У ранковий час гості можуть замовити комплексні сніданки. Також у ресторані готують холодні закуски, бутерброди й салати, гарячі закуски, перші страви, основні страви зі свинини, телятини, риби, гарніри, десерти. Акцент зроблено на стравах, які запікають на відкритому вогні.
Серед фірмових позицій меню «Скольмо» відзначають:
- стейк зі свинини,
- шніцель по-баварськи,
- стейк з телятини,
- смажену річкову форель,
- куряче філе під соусом «Тао-Тао»,
- банош від дядька Івана зі шкварками,
- запечену гарячу домашню ковбасу,
- вареники з лівером і шкварками,
- деруни зі сметаною,
- закуску з пікантного сиру і помідорів «Колиба»,
- салат «Люблін» з копченим баликом, сиром, огірком, маринованими печерицями й болгарським перцем,
- грибну юшку,
- млинці з домашнім сиром.
У барній карті родзинкою вважається винна колекція, в якій представлені червоні й білі вина України та Грузії.
Також гості можуть замовити міцний алкоголь, чеський бітер і фірмове пиво, класичні коктейлі, фреші, чаї, каву й кавомікси.