Бар Nakama Bar (Накама Бар)

Nakama Bar
5
Софіївська Борщагівка, вул. Київська 34а
5
Все фотографии
Бар Nakama Bar (Накама Бар)
Софіївська Борщагівка, вул. Київська 34а
Софіївська Борщагівка, вул. Київська 34а
+38 068 114 6432
Кухня:  СушіПіца
Середній чек: 
$$$$
Опис
Суші-бар «Nakama Bar» розмістився в Софіївській Борщагівці в Києві, на території бізнес-центру «Київський». Основу меню складають популярні страви японської кухні. Відвідувачам представлено асортимент суші та сашимі, роли, салати, супи, гарячі страви, сети для компаній, десерти. Серед фірмових страв закладу відзначають: рол «Накама» з вугром, лососем, вершковим сиром та ікрою тобіко, чорний рол «Від шефа» з вугром, вершковим сиром, чорнилом каракатиці й огірком, рол «Унагі шеф» з вугром...

Суші-бар «Nakama Bar» розмістився в Софіївській Борщагівці в Києві, на території бізнес-центру «Київський».

Основу меню складають популярні страви японської кухні. Відвідувачам представлено асортимент суші та сашимі, роли, салати, супи, гарячі страви, сети для компаній, десерти.

Серед фірмових страв закладу відзначають:

  • рол «Накама» з вугром, лососем, вершковим сиром та ікрою тобіко,
  • чорний рол «Від шефа» з вугром, вершковим сиром, чорнилом каракатиці й огірком,
  • рол «Унагі шеф» з вугром, такуаном, кунжутом і вершковим сиром,
  • рол «Суматорі» з вугром, лососем, вершковим сиром, хіяші й масаго,
  • рол «Окінава» з лососем, коктейльною креветкою, такуаном і вершковим сиром,
  • рол «Якудза» з тунцем, вугром і лососем, салат «Хіяші вакаме» з вугром,
  • гострий суп «Том Ям» з креветкою,
  • вершковий місо суп з лососем,
  • курячу грудку на овочевій подушці з соусом «Унагі»,
  • свинячі вушка в соусі «Унагі» з часниковим соусом,
  • курячі крила фрі з соусом унагі,
  • тирамісу.

Для любителів італійської кухні в суші-барі випікають піцу на тонкому тісті з різними варіантами начинок.

До фірмових піц відносяться:

  • «Мікеланджело-Прошуто» з прошуто, сирами брі та моцарела, вершками й руколою,
  • «Цезаріо» з курячим філе, беконом і салатом Айсберг,
  • «Груша -Дор Блю»,
  • «Ділова ковбаса» з шинкою і мисливськими ковбасками,
  • «Вайкікі» з курячим філе, беконом, кукурудзою, персиком або ананасом на вибір.
Часто в барі проводять кулінарні майстер-класи з приготування суші для дітей.

Затишний інтер'єр закладу оформлений у стилі лофт - теплі коричневі відтінки, м'які дивани сірого кольору і яскраві червоні крісла, меблі зі світлих порід дерев, оригінальні світильники та яскраві картини, цегляне муровання стін.

У барі є служба доставляння їжі по місту.

Отзывы
Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!