Суми / Каталог закладів у місті Суми / Ресторан ILE De France (Іль Де Франс)

Ресторан ILE De France (Іль Де Франс)

ILE De France
?
Суми, пров. Спортивний 2
?
Все фотографии
Ресторан ILE De France (Іль Де Франс)
Суми, пров. Спортивний 2
Суми, пров. Спортивний 2
+38 050 327 5550
Середній чек: 
$$$$
Опис
«ILE De France» - це ресторанний комплекс, який розкинувся в селищі Веретенівка, недалеко від Сум. Заклад включає основний зал ресторану, розрахований на 50 персон, великий бенкетний зал, де можуть одночасно розміститися до 120 запрошених, затишну бенкетку з місткістю 20 відвідувачів, просторий літній майданчик зі ставом і дитяче кафе «Бріош». Кухарі ресторану «ILE De France» спеціалізуються на приготуванні популярних і авторських страв української, французької та європейської кухонь. Гостям ...

«ILE De France» - це ресторанний комплекс, який розкинувся в селищі Веретенівка, недалеко від Сум.

Заклад включає основний зал ресторану, розрахований на 50 персон, великий бенкетний зал, де можуть одночасно розміститися до 120 запрошених, затишну бенкетку з місткістю 20 відвідувачів, просторий літній майданчик зі ставом і дитяче кафе «Бріош».

Кухарі ресторану «ILE De France» спеціалізуються на приготуванні популярних і авторських страв української, французької та європейської кухонь.

Гостям подають холодні й гарячі закуски, піцу на тонкому тісті, супи, салати, гарячі страви з м'яса, птиці, риби й морепродуктів, а також гарніри, традиційні слобожанські страви, десерти.

Коронними стравами закладу вважаються:

  • тигрові креветки з томатами конкасе «Монсель»,
  • пармська шинка з руколою і в'яленими томатами,
  • кальмари, фаршировані спаржею і креветками,
  • тріо тартар з тунця з авокадо і в'яленими томатами «Аля Барезі»,
  • салат «Шевер-Бланш» з малосольним лососем і крокетами з сиру Буко,
  • салат «Лаціо» з морепродуктами,
  • карпачо з цукіні й лаймовим соусом,
  • кукурудзяний крем-суп «Сен-Юбер» з сиром філадельфія і вугром,
  • грибний крем-суп «Дюкас» з трюфельною олією,
  • равлики з часниковим маслом,
  • камамбер з журавлинним соусом «Авіньйон»,
  • окунь-дракон з м'ятними томатами,
  • лосось «Бер-Блан», маринований у джині й цедрі апельсина,
  • смажена качина грудка «Барбарі» з яблуками й корицею,
  • мусовий десерт «Шер-амі».
Велика барна карта містить асортимент міцного алкоголю, коктейлів, а також великий вибір різних марок вина Франції, Італії, Німеччини, Чилі, Аргентини, Грузії.

Отзывы
Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!