«ILE De France» - це ресторанний комплекс, який розкинувся в селищі Веретенівка, недалеко від Сум.
Заклад включає основний зал ресторану, розрахований на 50 персон, великий бенкетний зал, де можуть одночасно розміститися до 120 запрошених, затишну бенкетку з місткістю 20 відвідувачів, просторий літній майданчик зі ставом і дитяче кафе «Бріош».
Кухарі ресторану «ILE De France» спеціалізуються на приготуванні популярних і авторських страв української, французької та європейської кухонь.
Гостям ...
«ILE De France» - це ресторанний комплекс, який розкинувся в селищі Веретенівка, недалеко від Сум.
Заклад включає основний зал ресторану, розрахований на 50 персон, великий бенкетний зал, де можуть одночасно розміститися до 120 запрошених, затишну бенкетку з місткістю 20 відвідувачів, просторий літній майданчик зі ставом і дитяче кафе «Бріош».
Кухарі ресторану «ILE De France» спеціалізуються на приготуванні популярних і авторських страв української, французької та європейської кухонь.
Гостям подають холодні й гарячі закуски, піцу на тонкому тісті, супи, салати, гарячі страви з м'яса, птиці, риби й морепродуктів, а також гарніри, традиційні слобожанські страви, десерти.
Коронними стравами закладу вважаються:
- тигрові креветки з томатами конкасе «Монсель»,
- пармська шинка з руколою і в'яленими томатами,
- кальмари, фаршировані спаржею і креветками,
- тріо тартар з тунця з авокадо і в'яленими томатами «Аля Барезі»,
- салат «Шевер-Бланш» з малосольним лососем і крокетами з сиру Буко,
- салат «Лаціо» з морепродуктами,
- карпачо з цукіні й лаймовим соусом,
- кукурудзяний крем-суп «Сен-Юбер» з сиром філадельфія і вугром,
- грибний крем-суп «Дюкас» з трюфельною олією,
- равлики з часниковим маслом,
- камамбер з журавлинним соусом «Авіньйон»,
- окунь-дракон з м'ятними томатами,
- лосось «Бер-Блан», маринований у джині й цедрі апельсина,
- смажена качина грудка «Барбарі» з яблуками й корицею,
- мусовий десерт «Шер-амі».