Ресторан «Карпатська колиба» розмістився в самому центрі Сум, у провулку Дачному, біля мальовничого берега річки Псел.
У розпорядженні гостей головний зал з невеликими кабінками, у центрі якого встановлено справжній камін, віп-зал, який нагадує балкончик, розрахований на 8 персон, бенкетний зал, де можуть розміститися до 100 запрошених, а також літній майданчик з фонтаном і літня тераса під солом'яною стріхою з місткістю 120 відвідувачів.
У меню ресторану є популярні європейські, кавказькі та ...
Ресторан «Карпатська колиба» розмістився в самому центрі Сум, у провулку Дачному, біля мальовничого берега річки Псел.
У розпорядженні гостей головний зал з невеликими кабінками, у центрі якого встановлено справжній камін, віп-зал, який нагадує балкончик, розрахований на 8 персон, бенкетний зал, де можуть розміститися до 100 запрошених, а також літній майданчик з фонтаном і літня тераса під солом'яною стріхою з місткістю 120 відвідувачів.
У меню ресторану є популярні європейські, кавказькі та українські страви.
Основний акцент зроблено на стравах гриль-меню, серед яких відзначають:
- шашлик зі свинини, телятини,
- перепелів, смажених на мангалі,
- стейк з телятини,
- картоплю, запечену з салом на мангалі.
До фірмових позицій меню закладу відносяться:
- «Адамове ребро» на багатті,
- стейк зі свинини «Полядвиця»,
- шашлик зі свинини,
- чанахі по-карпатськи,
- короп на мангалі,
- овочі-гриль,
- салат з обсмаженої качиної грудки з мікс-салатом, грушею і фірмовим ягідним соусом,
- деруни, фаршировані м'ясом,
- курка з грибами в сметанковому соусі з пряними травами,
- качина грудка з яблуками в вишневому соусі,
- сирники з ягідним джемом і сметаною.