Ресторан «Сенатор» розмістився на території готелю з однойменною назвою, який стоїть у середмісті Трускавця, на вулиці Бориславській.
До послуг гостей просторий основний зал, а також літня тераса з мангалами. Елегантний інтер'єр ресторану дизайнери оформили в класичному стилі - кремово-шоколадні відтінки, меблі та оздоблення з натурального дерева темних порід, оригінальна стеля з балками й художнім розписом, картини з європейськими пейзажами.
Меню ресторану складається з популярних страв європейської та української кухонь. Основний акцент зроблено на стравах, які запікають на відкритому вогні.
Кухарі готують холодні й гарячі закуски, салати, гарніри, перші й основні страви з м'яса, птиці, риби, пасту, випічку, вареники, пельмені, десерти.
Серед фірмових позицій відзначають:
- телятину-гриль з овочами,
- форель на мангалі,
- сом під овочами-гриль,
- шашлик зі свинини «По-українськи»,
- вареники з картоплею під грибним соусом,
- курячу відбивну «По-сицилійськи» з томатами й сиром,
- картоплю, запечену з салом.
Окремо розроблений перелік дієтичних страв, узгоджений з лікарем-дієтологом.