На вулиці Шевченка в Умані розмістився міні-ресторан авторської кухні «Моя Pasta».
Особливістю закладу є монопростір, який об'єднує основний зал ресторану і відкриту кухню, де готують замовлені страви перед очима відвідувачів.
Інтер'єр ресторану виконаний у стилі затишної італійської траторії - червоні, зелені та блакитні стільці, невеликі столики й оздоба з натурального дерева світлих порід, велика кількість живої зелені й текстильні фіранки на вікнах.
Меню закладу містить широкий вибір оригінальних страв італійської та азіатської кухонь в авторській інтерпретації шеф-кухаря.
Гостям подають фірмові пасти з червоним і білим соусами, домашні тальятеле, локшину, страви WOК, овочеві та м'ясні салати, бургери зі свіжоспеченими булочками й авторськими соусами, десерти.
Фірмовими позиціями меню «Моя Pasta» вважаються:
- паста «Тальятеле аль форно» з білим соусом і грибами під моцарелою і томатно-курячою шапкою,
- тальятеле з червоним соусом «Аматріче» і домашньою панчетою,
- домашні тальятеле з білим соусом, лісовими грибами й цибулею кальсот з димком,
- м'ясо на камені,
- піца «Грильята» з грибами й салямі,
- локшина Чої з морепродуктами й овочами,
- скумбрія по-корсиканськи,
- посічене м'ясо «Панцероті» у томатному соусі,
- десерт «Тронкето».