«Taki Da» - це єврейський м'ясний кошерний ресторан, який розмістився в Умані, у провулку Короткому.
Інтер'єр закладу виконаний дизайнерами в стилі сучасної класики - тепла пісочна колірна гама, меблі та оздоблення з натурального дерева світлих порід, м'які крісла з високими спинками, абажури, панорамні вікна й картини на стінах.
Основу меню складають традиційні страви єврейської, близькосхідної та європейської кухні. Кухарі готують м'ясні страви з м'яса травоїдних парнокопитних тварин, а також з птиці й риби.
Гості можуть замовити холодні й гарячі закуски, салати, бургери, супи, основні страви, домашню випічку, гарніри, десерти.
Акцент зроблено на стравах, які готують на мангалі - каре ягняти, яловичі ребра, курка-гриль, стейк Рибай, сібас і форель-гриль, стейк з лосося, шашлик з індички й з курячого стегна, люля-кебаб з яловичини, баранини та індички.
До фірмових страв ресторану «Taki Da» відносяться:
- хумус з телятиною,
- бейбі-овочі «Taki Da»,
- салат з лососем теріякі й кольоровим кіноа,
- традиційний креплах з куркою і томатами в цибулевому соусі,
- пряні фалафелі з нуту з соусом «Тхіна» і пітами,
- шакшука у таджині,
- томатний рибний суп,
- паста з телятиною,
- морський окунь,
- запечений з овочами,
- курячі серця на подушці з кокосового рису,
- роял бургер,
- леках,
- яблучний штрудель з ванільним морозивом.