Недалеко від дендропарку «Софіївка» у центральній частині Умані, на вулиці Комарова, розмістився ресторан «Золота підкова».
Кухарі закладу спеціалізуються на приготуванні традиційних страв української та європейської кухонь. У меню гості знайдуть холодні закуски, салати, перші й гарячі страви, пивні закуски й страви гарячого копчення, а також страви, приготовані в тандирі й на мангалі.
Серед фірмових позицій відзначають:
- салат «Телятина під гірчичним соусом»,
- салат «Язичок Солохи»,
- хашламу з телятини,
- гарячий холодець,
- лосось «По-боярськи»,
- судака зі шпинатом,
- млинці з грибами,
- деруни з м'ясом,
- телятину під грибним соусом,
- м'ясо по-закарпатськи,
- люля-кебаб,
- шашлик зі свинини,
- чіпси до пива від шефа,
- штрудель з морозивом.
Колоритний інтер'єр основного залу, який розрахований на 70 персон, витриманий у стилі сільської української хати з вишиванками й оздобою з натурального дерева.
Також у розпорядженні гостей літній павільйон на 150 посадкових місць і кілька куренів для компаній з 20 відвідувачів.
Увечері в ресторані часто грають живу музику.