«Золотий Дуб» - це заміський ресторанно-готельний комплекс, який розмістився в передмісті Києва, у селі Крюківщина.
Заклад розкинувся в мальовничій дубовому гаю і складається з котеджів для відпочинку, ресторану, лазні, дитячого ігрового майданчика, басейну і дерев'яних альтанок на просторому літньому майданчику.
Ресторан «Золотий Дуб» має в своєму розпорядженні основний і бенкетний зали, а також літню терасу з 10 альтанками, кожна з яких вміщує від 20 до 35 осіб. Інтер'єр дизайнери виконали в сучасному класичному стилі в теплих пісочних відтінках.
Альтанки стилізовані під мисливські будиночки з оздобою з натурального дерева. Кухарі ресторану готують гостям домашні українські страви, а також популярні страви європейської та кавказької кухонь.
Акцент у меню зроблено на м'ясних та рибних стравах, які готують на відкритому вогні за допомогою мангала.
Фірмовими стравами ресторану «Золотий Дуб» вважаються:
- традиційний український борщ,
- грибна юшка на вогні,
- плов з бараниною,
- кавказький шашлик зі свинини та яловичини,
- шашлик зі свинячого ошийка,
- челогач зі свинини,
- корейка «Ведмеже вухо»,
- люля-кебаб з телятини.
Регулярно в ресторані влаштовують бенкети, сімейні та корпоративні свята.