У центрі Вишгорода, на Набережній, розмістився ресторан «ГАЛС». Заклад являє собою окрему триповерхову будівлю.
У розпорядженні гостей кафе-бар на першому рівні, великий бенкетний зал з виходом на літню терасу на другому поверсі, а також три окремі бенкетні зали з місткістю 30, 25 і 12 персон, які займають третій поверх комплексу.
У теплу пору року відвідувачі можуть відпочити на літньому майданчику в затишних дерев'яних альтанках, в яких одночасно можуть розміститися компанії до 10 чоловік. Спеціально для маленьких гостей у ресторані обладнаний дитячий зал і розроблено дитяче меню.
Елегантний інтер'єр закладу гармонійно поєднує в собі риси сучасної класики й морський стиль - кремова, пісочна й сіра колірна гама, барна стойка, декорована якорем, повітряний текстиль на вікнах, оригінальні крісла, які нагадують морські раковини.
Кухарі ресторану «ГАЛС» спеціалізуються на приготуванні популярних страв європейської та української кухонь. Гостям подають холодні й гарячі закуски, салати, перші й основні страви, гарніри, страви з м'яса, птиці, риби, приготовані на відкритому вогні, десерти.
Серед фірмових страв відзначають:
- воловани з червоною ікрою,
- курячий рулет з чорносливом і фаршированим окостом,
- салат «Афаліна» з кальмарами, креветками та червоною ікрою,
- тушкований восьминіг,
- свинину на овочевій подушці,
- медальйони з телятини під соусом «Кальвадос»,
- стейк сьомги під ікорним соусом,
- різото з морепродуктами,
- стейк з яловичини під журавлино-імбирним соусом,
- салат «ГАЛС»,
- курячу грудку, фаршировану креветками,
- восьминіг по-середземноморськи,
- судака під боярською шубою,
- страву від шефа «Вогняна корона»,
- десерт «ГАЛС».
Вечорами гості ресторану можуть насолодитися живою музикою.