У парковій зоні Вишгорода, на вулиці Шолуденка, розмістився міні-готель мережі закладів «Вишеград».
У розпорядженні гостей ресторан з однойменною назвою, який включає просторий основний зал, місткістю 120 персон, а також бенкетний зал на верхньому поверсі будівлі з відкритими терасами.
Оригінальний інтер'єр ресторану виконаний у середньовічному стилі - масивні меблі та оздоблення з натурального дерева темних порід, дикий камінь в оформленні, жива зелень.
Гостям ресторану подають популярні й авторські страви європейської, італійської, української кухонь. Основний акцент зроблено на м'ясних і рибних стравах, які готують на грилі, мангалі й запікають у печі.
У ранковий час тут подають комплексні сніданки на вибір:
- фірмовий сніданок «Вишеград», який складається з омлету з овочами, сендвіча з куркою і сирників зі сметаною,
- англійський, вегетаріанський, континентальний сніданки,
- круасани «Вишеград» з яйцем і шинкою, з яйцем і тунцем,
- омлети та яєчня,
- оката яєчня з різними додатками,
- сирники з домашнього сиру з апельсиновою цедрою,
- млинці з сиром, запечені у ванільному соусі,
- сирний омлет з фруктами й сметаною.
Також меню ресторану містить асортимент холодних і гарячих закусок, салатів, перших страв, основних страв з м'яса, птиці, риби, гарнірів, пивних закусок, десертів.
До фірмових позицій відносяться:
- брускети з сиром філадельфія і лососем,
- салат з качиною грудкою і кус-кусом,
- бургер з телятиною, картоплею фрі та кетчупом,
- тигрові креветки в часниково-вершковому соусі з пармезаном,
- салат «Цезар» з тигровими креветками, крутонами, сиром пармезан і анчоусним соусом,
- салат з тунцем, авокадо, червоною ікрою та соусом на основі лимонного фрешу,
- український борщ зі сметаною і пампушками з часником,
- рибна юшка з судака і сьомги з соусом «Саламур»,
- шашлик з телятини з картоплею і соусом «Шашличний»,
- свинячі ребра на мангалі з ароматними спеціями й соусом «BBQ»,
- сет чорноморських морепродуктів-гриль з огірковим соусом,
- стейк із сьомги під свіжими овочами,
- морквяний торт «Резиденція» з горіхами, курагою, родзинками й кремом на основі сиру «Філадельфія».
Регулярно в ресторані міні-готелю «Вишеград» проводять бенкети, фуршети, весільні, корпоративні та сімейні свята.