У середмісті Запоріжжя, на проспекті Маяковського, розмістився м'ясний ресторан «The Bull».
У дизайнерському інтер'єрі приміщення превалюють метал і бетон, оздоблення з натуральної шкіри, цегли, деревини та скла.
У розпорядженні гостей основний зал, а також відкритий бар і тераса з панорамними вікнами.
У меню гостям пропонуються популярні страви європейської, середземноморської та американської кухонь в авторській подачі шеф-кухаря.
Особливістю ресторану є м'ясне меню, де представлені страви...
У середмісті Запоріжжя, на проспекті Маяковського, розмістився м'ясний ресторан «The Bull».
У дизайнерському інтер'єрі приміщення превалюють метал і бетон, оздоблення з натуральної шкіри, цегли, деревини та скла.
У розпорядженні гостей основний зал, а також відкритий бар і тераса з панорамними вікнами.
У меню гостям пропонуються популярні страви європейської, середземноморської та американської кухонь в авторській подачі шеф-кухаря.
Особливістю ресторану є м'ясне меню, де представлені страви з української мармурової яловичини, яка визріває в спеціальних холодильних камерах.
Крім цього, гості можуть замовити холодні й гарячі закуски, салати, рибні страви, бургери та десерти.
Фірмовими стравами меню вважаються:
- стейки,
- устриці «Мушля Файна» з соусом з червоного вина,
- тартар з мармурової яловичини,
- закарпатський бограч з копченостями,
- стейк лосося з гарбузовим кремом,
- бургер з біфштексом з мармурової яловичини й креветок,
- щупальця восьминога з трюфельним пюре.