У самому центрі Запоріжжя, на проспекті Соборному, гостей зустрічає ресторан грузинської кухні мережі «Хінкальня».
Затишний інтер'єр закладу виконаний у сучасному стилі з елементами етнічного декору - теплі пісочні відтінки, меблі та оздоблення з натурального дерева, цегляне муровання і жива зелень, картини із зображенням кавказького застілля, глиняний посуд і вазони з кімнатними рослинами.
Кухарі закладу спеціалізуються на приготуванні традиційних страв грузинської кухні. Акцент у меню зроблено на хінкалі, які тут подають з начинками з м'яса, зелені й сиру.
Також гості ресторану можуть замовити холодні й гарячі закуски, свіжоспечений хліб, хачапурі, супи, другі страви, оригінальні соуси власного приготування, десерти.
На мангалі в закладі запікають шашлик з курки та свинини, люля-кебаб з телятини, картоплю, скумбрію-гриль, а також готують тарілку з мангала для компанії гостей.
Серед фірмових позицій меню ресторану також відзначають:
- суп «Харчо» з яловичиною і зеленню,
- пхалі з баклажанів з горіховою пастою і зернами граната,
- хачапурі по-аджарськи,
- кубдарі з телятиною, свининою і приправами,
- свинину «Оджахурі» з картоплею і зеленню, приправлену часниковим соусом,
- курчати по-чкмерульски у вершковому соусі з часником,
- телятину «Чашушулі», тушковану в томатному соусі.
Для ласунів у меню представлені східні солодощі - пахлава, мацоні, гозінакі.
Барна карта закладу містить міцний алкоголь, фірмову чачу, пиво, домашні й грузинські вина.