У самому центрі Запоріжжя, на перетині проспекту Соборний і вулиці Лермонтова, розмістився один з ресторанів-гриль-барів мережі «Мелроуз».
Заклад займає територію в торговому центрі «Україна».
У розпорядженні відвідувачів зали для курців і некуреців, а також просторий літній майданчик.
Оригінальний інтер'єр ресторану виконаний у сучасному стилі з елементами декору в стилі салуна Середнього Заходу - масивні меблі, оздоблення з натурального дерева темних порід, коричневі дерев'яні балки на стелях, яскраві номерні знаки.
В основі меню представлений широкий асортимент популярних страв американської, мексиканської, італійської і японської кухонь.
Гості можуть замовити закуски, салати, бургери, сендвічі, піцу, перші й основні страви з м'яса і риби, пасту, буріто, такос, сентас, кесаділью, фахіту, страви, приготовані на грилі, стейки, суші, роли, гарніри та десерти.
Основний акцент зроблено на стравах, які готують на відкритому вогні.
Фірмовими позиціями меню «Melrose» вважаються:
Фірмовими позиціями меню «Melrose» вважаються:
- кесаділья з лососем, беконом, сиром і карамелізованою цибулею,
- буріто з яловичиною, томатами й беконом,
- чимічанга з лососем, квасолею, соусом «Гуакамоле» і перцем халапеньйо,
- хот-тако з бараниною і сирним соусом,
- сентас з морепродуктами й гострими картопляними часточками,
- бургер «Кентуккі» з куркою, медово-гірчичним соусом і сиром моцарела,
- клаб-сендвіч з беконом, шинкою і томатами,
- піца «Ді грилія» з бараниною і свининою BBQ,
- піца «Таорміна» з морським коктейлем і тигровою креветкою,
- спагеті «Неро» з червоною ікрою, сьомгою і вершковим соусом,
- паста «Фетучине аль Болоньєзе»,
- паста «Альфредо» з куркою BBQ і вершковим соусом.
Для ласунів у гриль-барі готують пана-коту, чизкейк, тирамісу, штрудель, солодкі роли.
У барній карті акцент зроблено на широкому виборі класичних та авторських коктейлів.