На мальовничому острові Хортиця, поруч з Музеєм запорізького козацтва, розмістився етнографічний ресторанний комплекс «Запорізька Січ».
Колоритний інтер'єр закладу виконаний у традиційному українському стилі часів козацтва, а офіціанти одягнені в національні костюми.
У розпорядженні гостей просторий бенкетний зал, місткістю 200 персон, три віп-зали, кожен з яких вміщує до 70 відвідувачів, літній майданчик для 40 осіб, три затишні альтанки для невеликих компаній з 10 персон, а також дитячий ігровий майданчик, більярдний зал, тенісний корт і кілька готельних номерів.
У меню представлені традиційні страви української кухні.
Гості можуть замовити холодні й гарячі закуски, салати, перші страви, вареники, м'ясні й рибні страви, гарніри, соуси, борошняні вироби та десерти.
До фірмових позицій відносять:
- український борщ з пампушками,
- вареники з картоплею,
- домашню ковбасу,
- кров'янку,
- баранину з овочами.
З вівторка по суботу в ресторані лунає жива музика у виконанні дуету бандуристів «Лілея».