Ресторан «Корчма» зустрічає своїх гостей у самому центрі Житомира, на вулиці Михайла Грушевського.
Колоритний інтер'єр закладу поєднує в собі національний український стиль і сучасні мотиви - теплі кремові й насичені фіолетові відтінки в оформленні, різьблені меблі й оздоблення зі світлих порід дерев, розписні стіни, яскраві картини, плетені абажури.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні традиційних страв української кухні в сучасній інтерпретації, а також пропонують авторські страви. Меню складається з холодних закусок і салатів, перших страв, гарячих страв з риби й м'яса, страв гриль-меню, гарнірів, традиційних українських страв, авторських позицій і десертів.
Фірмовими стравами ресторану вважаються:
- м'ясний салат «Корчма» із запеченою свининою, овочами й сиром,
- салат «Чорноморський» з креветками, томатами чері й авторським соусом,
- український борщ з часниковими пампушками,
- м'ясний суп-гуляш «Бограч»,
- закарпатський банош на вершках з карпатською бринзою,
- деруни з м'ясною піджаркою,
- вареники з картоплею та м'ясними шкварками,
- стейк із судака з тушкованими овочами,
- телятина «Тбілісурі» з гранатом і зеленню,
- домашні ковбаски зі свинини з картоплею і корнішонами,
- салат з печінкою кролика, волоським горіхом, буряком і грейпфрутом,
- грибний крем-суп з вершками,
- голубці з фермерського кролика в листі савойської капусти з соусом «Дор Блю»,
- чизкейк з домашнього сиру.
У барній карті гості знайдуть асортимент міцного алкоголю, коктейлів, пива, вина, а також домашні настоянки.
Часто тут проводять весільні свята, бенкети й фуршети.