«Львівська майстерня шоколаду» - це мережа кав'ярень-кондитерських в Україні, одна з яких розмістилася на вулиці Михайлівській у центрі Житомира.
Особливістю закладу вважається великий вибір шоколаду, який готують шоколатьє за старовинними європейськими рецептами. Великі вітрини пропонують гостям асортимент цукерок ручної роботи з шоколаду, марципану, праліне, трюфеля, а також солодку випічку і шоколадні фігурки на різну тематику.
Також у меню є понад 40 різновидів цукерок, а також десерти, торти, печиво, морозиво, пудинг, пана-кота.
Фірмовими солодощами кав'ярні-кондитерської вважаються цукерки: «Кайзервальд», «Чоколядовий бамбетель», «Львівська амурка», «Кавова імпреза», «Бонг», «Софі», «Карамелія», «Марц і панна», «Шварцвальд», «Біла Говерла», «Серце Львова».
До фірмових позицій десертної карти закладу відносяться:
- львівський сирник,
- пиріг «Банофі» з пісочним печивом, бананом, згущеним молоком і вершками,
- шоколадне тістечко «Таневроті» з бананом у чорному шоколаді й мигдальних пластівцях з кулькою морозива,
- сирно-чорничний десерт,
- шоколадно-мигдальне сабле «Шоколадна сфера» зі смородиновим желе,
- кварк з солоною карамеллю і шоколадом.
Гостям тут готують американо, еспресо й кавомікси, кавові напої з гарячим шоколадом, понад 5 видів гарячого шоколаду, зокема й фірмовий шоколад по-львівськи з корицею, гвоздикою і сиропом Амарето, а також імбирний, трав'яний, фруктові та ягідні чаї, авторські молочні коктейлі.
Затишний інтер'єр закладу оформлений у фірмовому стилі й відтворює атмосферу перебування в класичній європейській кав'ярні початку двадцятого століття з елегантними меблями й оздобою з темного дерева і мереживними скатертинами ручної роботи.