Ресторан «Підкова» розмістився в центрі Житомира, на вулиці Сабурова.
У розпорядженні гостей два бенкетні зали місткістю 170 і 60 осіб, а також невеликий VIP-зал, розрахований на 30 персон. Затишний інтер'єр оформлений у теплих пісочних відтінках, превалює оздоблення з натурального дерева.
Гостям ресторану «Підкова» представлено широкий асортимент популярних страв європейської та української кухонь.
Фірмовими стравами вважаються:
- деруни фаршировані грибами зі сметаною,
- ребра телятини по-королівськи,
- вареники з картоплею та шкварками,
- млинці з м'ясом у клярі,
- биточки фаршировані грибами,
- тушковані свинячі ребра з чорносливом,
- гречаники на овочевій подушці,
- рибний стейк з овочами.
Для любителів десертів у меню розроблений розділ «Бабусині солодощі», де фірмовими є сирники по-київськи, морозиво «Фруктовий рай», яблуко, запечене з родзинками й медом.
З-поміж напоїв гостям подають кавові коктейлі, різні сорти чаю, гарячий чорний і білий шоколад, а також фірмовий напій «Аль Капоне» з гарячим шоколадом, морозивом та бананом.
Алкогольна карта складається зі свіжого бочкового й пляшкового пива, асортименту італійських, чилійських та іспанських вин, а також класичних коктейлів.
Вечорами в ресторані грають живу музику. Гості можуть заспівати улюблених пісень під караоке.