З початку війни ресторан Телячі Ніжності готує для захисників і переселенців в Умані. Заклад впевнений: Ситий воїн – Сильний воїн. Команда намагається зробити все можливе, щоб підтримати захисників і якнайшвидше перемогти. Tomato.ua розповість про волонтерську допомогу від закладу.
У перші дні війни команда уманського ресторану Телячі ніжності вирішила, що хоче внести свій посильний вклад для допомоги нашій держав.
Для допомоги українцям заклад обєднався з українським шеф-кухарем Алексом Якутовим – ведучим телепрограми «Пекельна кухня» та минулим співвласником київського ресторану Публіцист, з яким, на жаль, через війну довелося попрощатися.
Команда ресторану разом із шефом вирішили використати потужності, котрі мають, та спільними зусиллями зробити все, аби наблизити перемогу.
Алекс Якутов родом з Маріуполя, на своїй сторінці в Instagram він показав зруйновану школу в якій вчився, знищений дім свого брата та зруйнований будинок бабусі, де він виріс. Теплі спогади про дитинство перетворили на руїни.
Це дуже боляче. Але Алекс закликає всіх жити майбутнім, а не минулим.
Майбутнє за нами! Все буде Україна ??
Шеф також розповів про спільну допомогу з рестораном Телячі Ніжності:
В Умані готуємо разом із рестораном Телячі Ніжності та роздаємо їжу щодня у волонтерському центрі. Дуже багато бачу земляків із Маріуполя та Донецької області ??
За сприянням уманської поліції заклад передає їжу для наших захисників.
Ви можете долучитися! Кількість продуктів у магазинах міста обмежена, тому буть вдячні за допомогу. Необхідні картопля, морква, буряк, цибуля, мука, яйця, крупи, м’ясо, макарони та інші продукти для приготування страв. Якщо у вас є змога допомогти — пишіть закладу в Instagram.
До ініціативи долучилися місцеві виробники та заклад Дружня застольня.
Дякуємо Вам та іншим небайдужим хто нам вже допоміг ?
Партнер ресторану – міжнародна організація World Central Kitchen, яка наразі співпрацює з багатьма українськими закладами та допомагає забезпечувати українців їжею.
Дякуємо нашим партнерам WCK, щодня ми все ближче до перемоги ??????
Ресторан Телячі Ніжності публікує невеличкі звіти про допомогу на сторінці в Instagram.
Звітуємо — наші хлопці нагодовані
Ситий Воїн — Сильний Воїн !!! ??????
Волонтерська діяльність закладу почалася з допомоги захисникам.
Ресторан продовжує свою роботу та готує кожного дня. Наразі допомагаєть людям, яки вимушено покинули свої домівки та приїхали до Умані ??
Неймовірна супересила українців – за будь-яких обставин зберігати позитив і спокій ????
Пишаємося тим, що українці, що маємо змогу допомагати людям, яких спіткала біда та залишила без домівок
Дякуємо всім, хто допомагав нам у ці нелегкі для всієї країни часи!
Ви НЕЙМОВІРНІ ??
Разом ми сила!!! ??????
Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!
Куряча тушкованка від Євгена Клопотенка: просто, смачно, ідеально у воєнний час