Переглядів: 817 Час на прочитання: 2 хв
Новости

Люди і Котлети – доставка домашньої їжі в Києві. З початку війни компанія готує для захисників, лікарень і всіх, хто потребує. Команда долучилася до волонтерської діяльності. Tomato.ua розповість про допомогу під час війни.

Майже півтора місяця триває кривава війна, розпочата росією в Україні. Цей період залишить свій відбиток на кожному, в’їсться у пам’ять та історію, а ті мурахи страху від вибухів, здається, в тілі назавжди. Всі живуть одним днем, допомагаючи один одному як ніколи раніше, з вірою у перемогу.

Донедавна Люди і Котлети був успішним сервісом доставки поживних сніданків, ситних обідів та ароматних вечерь, вражаючи різноманітним меню. Нині це – військово-польові кухні, на яких готують комплексні обіди на Лівому та Правому берегах Києва, щоб нагодувати якомога більше мешканців столиці безкоштовно.

Перші порції команда видала 1 березня. З того часу кожен день – новий виклик, щоб збільшити кількість приготованих з любов’ю та виданих обідів для лікарень, ЗСУ, ТрО, пологових будинків, дітей, які ховаються від ракетних вибухів, і тих, хто цього потребує. Команда Люди і Котлети готує понад 900 порцій щодня.

Війна пробудила в кожному українцеві людяність та єдність. Люди і Котлети – доставка, яка завжди працювала для людей, а нині з іще більшою мотивацією, яка дарує сили.

Перемога вже близько! Все буде Україна??

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Queen Country Club: велика площа – більше простору для допомоги під час війни

 

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.