Переглядів: 672 Час на прочитання: 2 хв
Новости

З перших днів війни заміський комплекс Queen Country Club неподалік від Києва перейшов у режим військово-польової кухні та складу гуманітарної допомоги. Tomato.ua розповість детальніше.

Донедавна заміський комплекс Queen Country Club славився великою територією та чорним басейном із підігрівом. А зараз комплекс готує гарячі обіді для наших бійців.

«Звикнути до війни неможливо. Тому ми прийняли цей виклик та об’єднали зусилля, щоб підтримати тих, хто цього потребує».

Велика кухня Queen Country Club перетворилася на місце, де кухарі комплексу та волонтери з неймовірною самовіддачею пліч-о-пліч готують ситні комплексні обіди для бійців Збройних сил України, територіальної оборони, СБУ та всіх нужденних. Втома відходить на другий план, а сил придають вдячні посмішки нагодованих.

З 1 березня у закладі щодня видають понад 1300 порцій, а загалом вже приготовано більше 42000 обідів. Родини, які залишилися в скруті, отримують необхідні ліки, підгузки, дитяче харчування, пакунки з провізією. Не залишаються без уваги і літні люди, яким доставляють усе необхідне.

Бізнес трансформується та об’єднується для того, аби спрямувати ресурси на допомогу настільки, наскільки це можливо в умовах війни. У Queen Country Club вірять, що вже зовсім скоро закінчиться пекло, розпочате російською федерацією, та до кожного українця повернеться спокій і впевненість у завтрашньому дні.

Все буде Україна??

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Spicy NoSpicy готує для захисників, медиків і гостей у Києві

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.