Hoteliero готує для вас конференцію з ресторанних інновацій – SALT Restaurant Innovation Conference (СІЛЬ) – головну подію для професіоналів ресторанної індустрії України, яка відбудеться 28 жовтня в КВЦ «Парковий». Цей захід стане майданчиком, на якому ми разом з бізнес-стратегами, рестораторами, готельєрами, представниками FoodTech-індустрії та найважливіших соціальних проєктів будемо аналізувати стан ресторанного бізнесу крізь оптику глобальних процесів. Tomato.ua розповість детальніше.
Ця подія — ваша можливість вийти за межі, щоб знайти нові орієнтири та нові точки опори. Це погляд з майбутнього на:
- світові гастрономічні тренди, інноваційні концепції та локальний продукт;
- українське суспільство, людський капітал та розвиток команд;
- FinTech, FoodTech та нові формати для ресторанного бізнесу;
- можливості штучного інтелекту для індустрії гостинності;
- нутриціологію та формування меню;
- стратегії масштабування бізнесу в Україні;
- реінтеграцію ветеранів та створення стійких бізнесів.
Спікери:
Андрій Скіп’ян. Модератор конференції.
Founder & CEO Hoteliero, Salt Restaurant Innovation Conference
Дискусійна панель
«Орден фенікса: як будувати стратегії та зростати навіть в умовах жорсткої кризи»
Учасники:
- Михайло Бейлін
Співвласник та співзасновник La Famiglia Restaurants, La Famiglia Catering, Kyiv Food Market
- Подопригора Дмитро
Засновник закладів Гостерія Хата Подопригора, ANNAPAVLOVA та GIANNIVINO
- Шабанов Андрій
Телерадіоведучий, готельєр «Rooms & Rumors», власник медіа-компанії «FireBrands»
- Савілов Олександр
Співвласник мережі fast-healthy ресторанів Salateira
Виступи:
Олег Гороховський
Бізнесмен, банкір, співзасновник Fintech Band (розробника Monobank)
Банкір року за версією FinAwards 2020, 2023. Підприємець року за версією Forbes Ukraine 2023.
Q&A-сесія: « Погляд з майбутнього на бізнес в Україні»
Єлісєєв Андрій
Співвласник This is Пивбар, NUNU, NUNU | Гам!бургерна, пабу «Хвиля», ресторану «Теплий»
Тема виступу: «Масштабування ресторанного бізнесу: стратегії, виклики та дієві інструменти»
Марусич Оксана
Одна з найавторитетніших експертів з сервісу та якісного обслуговування в Україні
Тема виступу: «Персонал майбутнього. Люди майбутнього»
Ольга Мартиновська
Шефиня, засновниця Першої української кулінарної Академії, суддя проєктів «МастерШеф» та «МастерШеф. Професіонали»
Тема виступу: «Світові кулінарні тренди «на тарілці» та їх інтеграція в меню з українськими продуктами»
Савілов Олександр
Співвласник мережі fast-healthy ресторанів Salateira
Тема виступу: «Технологія масштабування бізнесу»
Няньковський Сергій
Професор Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького
+
Гордієвич Ольга
Лекторка Міжнародного Університету Нутриціології та Дієтології IUND
Тема виступу: «Перетворіть меню на магніт: Нутриціологія як ключ до лояльності та прибутків»
Славський Олександр
Засновник ветеранської кав’ярні та простору спільнот «На часі»
Тема виступу: «Ветеранська кав’ярня як спосіб допомогти суспільству подолати травми війни та конфлікти»
Савченко Наталя
СМО в Glovo Ukraine
Тема виступу: «Тренди FAST DELIVERY»
Олександр Краковецький
Співзасновник та керівник компанії по розробці програмного забезпечення DevRain
Тема виступу: «Штучний інтелект у ресторанному бізнесі, що змінилося за рік»
Чеснокова Юлія
Засновниця міжнародного освітнього агентства Food&Success
Тема виступу: «Огляд світових ресторанних тенденцій, інновацій та концепцій»
Павлушонок Роман
Експерт компанії Work.ua
Тема виступу: «Статистика на ринку праці ресторанної індустрії»
Полякова Єлизавета
Фандрейзинг-менеджерка Superhumans Center
Тема виступу: «Superhumans Center — центр військової травми»
Іващенко Сергій
Керівник напрямку GR&CSR МЕТРО Україна
Тема виступу: «Кулінарний старт — підтримка METRO Україна для майбутніх шеф-кухарів: трансформація освіти в Україні»
Йожиков Микита
Business Development Manager | Uklon Delivery
Тема виступу: «27 хв. від замовлення до прибутку. Автоматизація – ключ до спрощення та економії. Оптимізація витрат для ефективності закладу. Розширення горизонтів доставки та бізнесу»
Благодійний вектор SALT RESTAURANT INNOVATION CONFERENCE (Hoteliero)
Superhumans Center – Main Charity Partner
Організатори SALT RESTAURANT INNOVATION CONFERENCE, а саме експерти подій гостинності – компанія Hoteliero, зробили невід’ємною частиною своїх подій благодійну допомогу та підтримку тих, завдяки кому є змога проводити наші заходи. Hoteliero підтримує Superhumans Center як інформаційно, так і завдяки прибутковим інтерактивним активностям у рамках події. Тож, відвідуючи SALT RESTAURANT INNOVATION CONFERENCE та інші події Hoteliero, ви допомагаєте пацієнтам Центру. У цій синергії всі разом ми розвиваємо індустрію та робимо маленькі добрі справи для підтримки великих людей нашої країни.
Superhumans Center – всеукраїнський сучасний центр з протезування, реконструктивної хірургії, реабілітації та психологічної підтримки постраждалих від війни дорослих і дітей. Усі послуги Центру – безкоштовні. Центр є некомерційною організацією з Міжнародною Медичною Радою, яка забезпечує нагляд за забезпеченням максимально ефективного управління клінікою відповідно до найкращих західних стандартів.
28 жовтня, Parkovy (Київ)
Програма та квитки:
Соцмережі: