Переглядів: 7210 Час на прочитання: 8 хв
Львов

Любов – неймовірне почуття, як з початку війни ми цінуємо ще сильніше. Насолоджуємося кожною хвилиною з близькою людиною, освідчуємося в коханні, затишно святкуємо та дякуємо ЗСУ за кожну можливість! Tomato.ua розповість, куди піти на День Валентина Львів. У добірці Сitadel Inn, Hash Rest&Bar, Момент, Emily Resort.

Заклади продовжують працювати попри складну ситуацію в країні, аби підтримувати захисників, економіку та всіх українців.

День Святого Валентина Львів: ресторани та пропозиції для закоханих

Citadel Inn

Citadel Inn – один із найромантичніших закладів Львова. Тому День усіх закоханих тут проходить особливо. Камерна та затишна атмосфера, welcome drink під супровід саксофона, романтичний дует солістів та приємні сюрпризи.

Кухня закладу посідає особливе місце в гастрономічній культурі України. Рекомендуємо замовити Салат з вугрем та креветками (559 грн), Філе судака з качаною кашею, меживом (490 грн), Качину ніжку з пюре з пастернака, соусом Жу, молодим горошком (469 грн) і Шоколадний фондан (329 грн).

Вишуканий інтер’єр, екстер’єр, одна з кращих панорам на центр міста, реконструйована вежа 19 століття, власний паркінг та садова територія – все наче створене для особливої події – Дня Святого Валентина.

Щоб провести 14 лютого у Сitadel Inn-Gastro Boutique Hotel&Restaurant, важливо попередньо забронювати місце з депозитом у розмірі 3000 грн для двох осіб.

Сitadel Inn – ідеальний заклад для Дня закоханих.

Hash Rest&Bar

Спеціально до Дня Святого Валентина Hash Rest&Bar запускає лімітовані коктейлі з неймовірною подачею.

Інколи, щоб знайти «свою» людину, ми проходимо довгий шлях і зустрічаємо «не тих» людей. Але важливо відпустити минуле й дозволити собі закохатись. Саме тому Hash Rest&Bar створив 4 коктейлі, які дозволять вам звільнитись від Обмежень, розтопити Холод і не піддатись хвилинній Спокусі, а опісля – дозволити собі Признання в коханні.

Коктейль «Обмеження» розкриє перед вами смак свободи. Його презентація символічна – напій подають у золотій клітці, що відкриється та звільнить коктейль від обмежень.

«Холод» створений, щоб зігріти ваші серця, розтопити лід у стосунках і розбудити внутрішній вогонь. Коктейль подають у пляшці, що знаходиться у скляній вазі з льодом. Бармен переллє його в келих і накриє кришкою, яка при запалюванні генерує дим.

«Спокуса» – гріх чи насолода? Вирішувати вам. 14 лютого ви можете відкрити для себе нові межі кохання. Коктейль подають у келиху у вигляді жіночого тіла разом із полуницею в шоколаді на підставці.

«Признання» – нагадування бути сміливим і зізнаватися у своїх почуттях. Любіть без страху й дозвольте себе полюбити. Під час подачі у коктейлі з’явиться розкішна троянда – як символ справжнього чистого кохання.

Момент

Команда закладу Момент надихнулася новим, але вже популярним фільмом «Люблю тебе ненавидіти» і створила дещо особливе до Дня Святого Валентина. До вашої уваги – Спешл сирний мелт і коктейль з неймовірно красивими цитатами про кохання.

Відверта розмова – вона, як сир між двома шматочками хліба. Саме завдяки йому вони перетворюються на справжній сирний мелт, а не лишаються просто двома сухими шматками хліба, що лежать поруч. Як шматочок сиру зливає два хлібці в єдине ціле в сирному мелті, так і слова в коханні – це той неповторний інгредієнт, який робить звичайне – незабутнім. Без них ми лише два шматочки хліба, що лежать поруч, але не створюють смаку.

Особлива пропозиція – солодкий вершково-малиновий коктейль, зверху приспаний сердечками. Подача оригінальна – разом із валентинкою з цитатою або побажанням.

Момент запрошує говорити, любити та створювати разом унікальну рецептуру кохання. Неодмінно скуштуйте сирний мелт і святковий коктейль – цього року вони можуть стати символом вашого кохання.

Emily Resort

14 лютого спеціально до Дня закоханих в Emily Resort відбудеться великий симфонічний концерт «The SOUND OF LOVE». На вас чекають твори світової класики й музичні хіти про кохання у виконанні Emily Orchestra та популярних солістів, які торкнуться кожного серця.

The SOUND OF LOVE – симфонія життя, яка зачаровує, коли нас накриває вихор емоцій і почуттів. Ми, українці, віримо в силу кохання, яка здатна змінити світ. Зараз саме час об’єднати наші сили й серця заради великої мети – врятувати Україну.

Emily Resort влаштовує благодійний концерт на підтримку ЗСУ. Ви зможете послухати, як звучить любов, подякувати нашим відважним захисникам і передати їм свою любов. Мета заходу – зібрати 300 000 грн для Збройних Сил України. Ваша участь сприятиме закупівлі FPV дронів, які допоможуть військовим здолати ворога.

Дрес-код: елемент/и серця.

Подія відбудеться на сучасній локації Emily Event Hall на території комплексу Emily Resort. Початок 14 лютого о 19:00. На концерті також буде розіграш призів.

Вартість квитків: 350-900 грн.

Нехай любов переможе війну! З вірою в ЗСУ!

Минулого року Tomato.ua також розповідав, куди піти на День закоханих у Львові. До вашої уваги — пропозиції від закладів Mon Chef, Валентино.

Mon Chef

Mon Chef запрошує всіх закоханих на святкування найромантичнішого дня року. Ресторан на День Святого Валентина Львів подарує незабутні емоції.

На гостей чекають спеціальне меню з цікавими стравами від шефа. Ви та ваша кохана людина зможете насолодитися живим виконанням улюблених хітів. А також отримати приємні подарунки від партнерів закладу.

Mon Chef – це унікальні рецепти та цікаві заходи. У ресторані проводять майстер-класи з приготування страв, а також тематичні гастровечори різних кухонь світу: польської, хорватської, естонської, української та інших.

У закладі можна скуштувати яскраві страви: Теляча вирізка з пюре зі смаженою картоплі (490 грн), Севіче з оленини з тигровим молоком (340 грн), Салат з ростбіфом, сморчками та гірчичною заправкою (300 грн), а також стейки з української та американської яловичини, тар-тари, брускети, фуа-гра та багато іншого.

Встигніть забронювати столик на День закоханих! Сума замовлення – 3000 гривень для двох осіб.

Валентино

Для закоханих кожен день свято, але пара все ж шукає, куди сходити на День Святого Валентина Львів. Ресторан Валентино підготував грандіозну програму святкування. Заклад розташувався при готелі Швейцарський у місті Великого Кохання. Саме у Львові жили справжні прототипи шекспірівських Ромео і Джульєти. Саме тут Іван Франко переживав безсонні ночі, описані у легендарному вірші «Чого являєшся мені у сні?».

Професійна команда вишуканого ресторану Валентино створить чарівну романтичну атмосферу. Вас і вашу другу половинку почастують вином і приємним міні-десертом. А святковий настрій створить талановитий музичний гурт Forte, який виступить із живим концертом. У репертуарі музикантів – популярні романтичні композиції.

У ресторані готують класичні страви італійської кухні. Рекомендуємо замовити на вечерю Салат з копченим вугром (490 грн), домашню пасту Тальятелле з кроликом і білими грибами (390 грн) та Сир Камамбер запечений у білому вині (430 грн).

День Святого Валентина Львів пройде казково – і все завдяки ресторану Валентино. Початок вечора 14 лютого о 19:00. Вартість святкування – 500 грн квиток і 1000 грн депозит із особи.

FAQ

У Львові є багато чудових місць для романтичних побачень на День закоханих. До них входять кав’ярні, ресторани, кафе, бари та інші цікаві заклади, які створюють особливу атмосферу кохання. У добірці на Tomato.ua – Сitadel Inn, Hash Rest&Bar, Момент, Emily Resort.

Вибір ресторану для романтичної вечері чи обіду у Львові дуже важливий для створення незабутнього вечора кохання. Рекомендуємо звернутися до ресторану Момент, який славиться своєю атмосферою та оригінальними стравами. Його родзинка – новий формат. Зранку і вдень це кафе зі сніданками й кондитеркою. А ввечері це атмосферний коктейль бар. Завдяки цьому заклад підходить для будь-якого формату відпочинку вдвох: сніданку, обіду, вечері, солодкого перекусу чи побачення з улюбленими коктейлями. До свята команда створила неймовірний сирний мелт і коктейль, які нагадують теплі почуття до коханої людини.

Львів пропонує безліч інших місць для романтичних побачень. Зокрема, відвідайте Сitadel Inn, де на вас чекає камерна й затишна атмосфера, неймовірний краєвид, welcome drink під супровід саксофона, романтичний дует солістів та приємні сюрпризи. Emily Resort пропонує поєднати романтичний вечір і благородну мету – зібрати кошти для наших захисників. А Hash Rest&Bar презентував лімітовані коктейлі, присвячені коханню. Щоб дізнатися більше про ці та інші заклади, перегляньте нашу статтю.

На 14 лютого у Львові заплановані різноманітні заходи та події. У місті Лева на вас чекають благодійний концерт, виступ талановитого дуету і саксофоніста, затишні вечері, симфонічні оркестри, стендап вечори, дегустації, жива музика, святкові нові коктейлі, романтичні страви та багато іншого. Ми рекомендуємо переглянути афішу подій на нашому сайті у відповідному розділі, щоб обрати оптимальний варіант для себе та вашої другої половинки. Найцікавіші події ми описали в нашій статті – кожна з них варта уваги.

Для замовлення столика в ресторані на День закоханих, зазвичай, слід звернутися безпосередньо до адміністрації закладу. Ви можете зробити це за телефоном, у соціальних мережах або через їхній офіційний веб-сайт. Ще один простий і швидкий спосіб – бронювання на порталі Tomato.ua – вам потрібно лише обрати ресторан, натиснути кнопку «Забронювати» й заповнити коротку форму, вказуючи дані. Заздалегідь резервуючи стіл, ви гарантуєте собі місце в цьому чудовому закладі на особливий вечір.

Львів відомий своєю красою та архітектурою, які створюють ідеальну атмосферу для романтичних прогулянок. Ви можете відвідати Площу Ринок, Парк Шевченківський Гай, Проспект Свободи, Стрийський парк, Високий Замок, Парк імені Івана Франка, Палац Потоцьких, Личаківське кладовище та багато інших мальовничих місць. Це прекрасні локації, де ви зможете насолодитися красою природи та провести час разом із своєю коханою/коханим. Додайте це до свого списку місць для Дня Святого Валентина.

Вибір ідеального місця для романтичного побачення у Львові залежить від вашого смаку та уподобань. Врахуйте ваші уподобання щодо кухні, атмосфери, розташування та бюджету. Також обов’язково враховуйте смаки й уподобання вашої коханої людини – це допоможе влаштувати ідеальне побачення для вас обох. Важливу роль відіграє також те, чи влаштовує заклад якусь подію на честь свята. Це може бути особливий захід, який ідеально доповнить цей чудовий день.

Багато ресторанів у Львові готові дарувати незабутні враження закоханим. Деякі пропонують спеціальні меню або акції на День закоханих. Рекомендуємо зазирнути на сайти ресторанів чи зв’язатися з ними напряму, щоб дізнатися про акції та спеціальні пропозиції.

У Львові є безліч романтичних активностей, які ви можете спробувати на День закоханих, включаючи дегустації шоколаду, майстер-класи з приготування кави, романтичні екскурсії, концерти, виставки, романтичні прогулянки вулицями Львова та багато інших. Окрім ресторанів і кафе, у Львові можна знайти й інші цікаві місця, такі як музеї, галереї, парки, театри, опера, кінотеатри тощо.

Львів вражає своєю архітектурою, культурою та романтичною атмосферою. Це робить його ідеальним місцем для створення неповторних спогадів і святкування кохання в день Святого Валентина.

Ці місця та активності створять незабутню атмосферу кохання та романтики у Львові на День закоханих.

Сподіваємося, тепер ви знаєте, як провести День Святого Валентина.

Подякуйте донатом ЗСУ за таку можливість!💙💛

Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями!

Головна фотографія: Сitadel Inn.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 4.2 / 5. Кількість оцінок: 5

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Анонсы

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все