Переглядів: 5762 Час на прочитання: 5 хв
Новости

Українці вміють пристосовуватися до будь-яких умов. Заклади Києва роблять усе можливе, аби продовжувати працювати навіть під час відключення електроенергії. Гостей зустрічають із генераторами, свічками, альтернативними джерелами живлення, інтернетом, теплими напоями та скороченим меню. Tomato.ua підготував добірку закладів, які працюють навіть без світла. Для зручності підготували перелік місць на Правому, Лівому березі міста та у центрі столиці.

Шум генератора – звук нашої зими. Але ми не зупиняємося та наближаємося до Перемоги!

Правий берег Києва

Бelkin

?Проспект Перемоги, 40.

Бelkin – сімейний ресторан у парку Пушкіна неподалік від Шулявки. Заклад радо стане для вас постійним «офісом». У ресторані завжди є світло та wi-fi, а також розетки та подовжувачі – тут можна працювати for free, коли вдома або на роботі немає світла. На  випадок тривоги в закладі є укриття.

First Point

?Вул. Ярославська 14/20.

Кав’ярня  в самому серці Подолу готова до відключень електрики на 100% – все завдяки генератору «Запорожець». У First Point готують еспресо напої. Тут завжди є свіжий ароматний фільтр, десерти, а також солодка й солона випічка. На вас чекає wi-fi, музика, дружня атмосфера та свічки ввечері.

Jumbo Grill

?Голосіївський проспект 87Б

У Jumbo Grill готують гарячі страви, чай і каву – тут є все для того, щоб відпочити та зігрітися. У меню ви знайдете більше ніж 100 гриль-страв і зручні сети для всієї родини або компанії друзів. У гриль-барі організовують сімейні свята навіть під час відключення світла.

Khoryv Coffee

?Турівська 36-А

У Khoryv Coffee придбали потужний генератор, аби у вас завжди було, куди йти, якщо вдома немає світла. Тепер це не лише кав’ярня, але і коворкінг зі старлінком – це надійне місце, де можна попрацювати. Сюди також можна приходити на каву з баскським чизкейком, а також на настільні ігри з друзями.

Grill Garden

?Проспект Валерія Лобановского, 48.

Ресторан Grill Garden на Солом’янці більше не хвилюється через те, що доведеться сидіти без світла. Заклад працює від генератора – тож тут ви можете замовити м’ясо на мангалі та інші цікаві страви в будь-який момент.

AlexGut Grill

? Вул. Кудряшова, 18-А

Команда AlexGut Grill впевнена: жоден ворог не стане перепоною, щоб побачитися! У ресторані, який розташувався у Солом’янському районі, з’явився генератор, тому тепер буде ще більше світла й улюблених страв. А зустрічі з найріднішими стануть ще теплішими. На вас чекають кожного дня з 11:00 до 20:30 на страви з грилю та інші смаколики.

?Прага

Проспект Академіка Глушкова, 1

Ресторан Прага на ВДНГ відкрив зручний, теплий і комфортний FoodWorkingSapce, який завдяки потужному генератору забезпечується світлом, інтернетом і теплом. Це затишний коворкінг із чарівним краєвидом на парк і цікавими стравами. Вартість робочого місця на день з 10:00 до 21:00 – депозит у розмірі 300 грн. На цю суму ви можете обрати страви та напої зі спеціального меню. Пропонують Бейгл з ростбіфом, Борщ, Тарту з сезонними ягодами та інші демократичні позиції.

Центр Києва

ФRANKLY

?Вул. Івана Франка, 9.

Жодне відключення світла не лякає ФRANKLY. Тепер тут з’явився генератор. Він підтримує температуру в холодильнику, контролює, щоб усі круасани добряче пропеклися, а також береже нервову систему.

Паб Кеди

?Вул. Басейна, 2.

Паб Кеди працює на генераторі – зустрічають гостей і готують поживні ланчі та інші страви, які створять настрій на весь тиждень. У закладі створюють світло навіть у період блекауту. У випадку повітряної тривоги ви можете сховатися у підвальному приміщенні разом зі своїми домашніми улюбленцями.

Vino e Cucina

?Вул. Січових Стрільців, 82.

Ресторан італійської кухні Vino e Cucina неподалік від Лук’янівки працює за звичайним графіком. У закладі завжди є світло й тепло. Готують ваші улюблені страви: гострі спагеті з восьминогом, крем-суп із гарбуза, тальяту з яловичини, ризото в голові сиру (на двох) та багато іншого.

Красиво Є

?Крутий узвіз, 6/2

У Красиво Є роблять усе можливе, аби залишатися з вами. Завдяки генератору в закладі є світло навіть під час відключень, а у команди є змога готувати для вас майже всі страви з меню. Обладнання на кухні працює, а гості можуть скористатися безперервним вай-фаєм для зв’язку з рідними.

ZMIST

?Вул. Леоніда Первомайського, 7.

ZMIST – це храм кальянної культури, авторською кухнею з азійським вектором і шедеврами в келихах барних майстрів. Бар на Кловській не зупиняється і працює за будь-яких обставин. Завдяки автономній електростанції у закладі завжди є світло, а також безперебійний інтернет.

Лівий берег Києва

Shashlikyan

?Вул. Срібнокільська, 11

Shashlikyan на Осокорках під’єднав генератори та працює за обмеженим меню в період відсутності електропостачання. Без світла тут готують різноманітні страви: шашлик з м’яса, птиці та риби, люля-кебаб, овочі на мангалі, салати, закуски, хачапурі, хінкалі, шаурму, плов і багато іншого.

Café 128

?Вул. Березнева, 14Б.

Команда Café 128 у ЖК Комфорт Таун на Березняках тішиться, що у цей непростий час може дарувати тепло й затишок гостям. Кожного дня тут готують гарячі страви з меню і каву, подають десерти та діляться інтернетом. Тут можна зігрітися фільтром, глінтвейном і посмішками рідних.

nunu

?Вул. Княжий Затон, 4.

nunu – це маленький дайнер із шаурмою, який наразі працює з генератором. Тут ви знайдете поживні та зручні варіанти обіду та перекусу: шаурму зі свининою/куркою, йогурт із горіховою тхіною, мухаммару, бабагануш і багато іншого.

NoPanic

?Русанівська Набережна, 8

NoPanic – затишне кафе на Русанівці з кавою та напоями, сніданками увесь день. Тут є генеатор, wi-fi та інтернет без перебоїв. У закладі не панікують: тут дарують тепло й любов вам і вашим хвостикам.

Ресторани з генераторами – це знахідка для кожного українця! Тут шумно, але тепло, затишно й комфортно.

У закладах, які працюють на генераторах, можна поживно поїсти, перекусити, випити кави й зігрітися, попрацювати та зробити важливі дзвінки, зв’язатися з рідними, зарядити гаджети та просто відпочити і провести час разом із близькими та друзями.

Підтримуйте заклади, які працюють у складних умовах, і донатьте на ЗСУ! ??

Головна фотографія: Бelkin.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Заклади на Оболоні: кафе та ресторани, які варто відвідати

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куда пойти

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Новости

Показати все