Переглядів: 1409 Час на прочитання: 3 хв
Львов

Про смачне львівське місцеве пиво знають абсолютно всі. Його подають у кожному пабі. Тому там завжди панує чоловіча атмосфера, а страви готують спеціально під напій. Tomato.ua знає, де випити свіжого, холодного хмільного пива у місті. У цій підібрці кращі паби у Львові: 4friends Whiskey Pub, Дублін, 12 steps bar, Bierlin.Lemberg, П’яна качка.

Топ-5 закладів Львова: кращі паби міста

4friends Whiskey Pub

Віскі-паб для справжніх друзів. Крім пива тут є 250 видів віскі з Шотландії, Ірландії, Японії, Канади, США, Індії, Франції, Тайваню, Швеції та Уельсу. До напоїв подають дегустаційні набори, стейки, рок&ролл. Що замовити? Спробуйте пиво Corona Extra (65 грн), а також Leffe Blond (65 грн). Із страв замовте турецький салат з ягодами (125 грн) і стейк Рібай (130 грн).

Дублін

Ірландський паб Дублін має кілька затишних залів, вінтажні дерев’яні меблі та неяскраве освітлення. Стіни розмальовані оригінальними малюнками на ірландську тематику — особливе місце, яке цілком і повністю переносить нас в іншу країну.

Тут також великий вибір віскі, оригінальне живе пиво Дублін і ще два десятки найменувань хмільного напою. Закуски та м’ясні страви на грилі тут теж є. Для усіх поціновувачів великого спорту можливий перегляд спортивних подій. Якщо будете у цьому закладі, обов’язково замовте суп Барроу зі свининою, яловичиною та двома видами квасолі, подається з соусом Чилі (109 грн). До пива смакуватиме карпаччо з яловичини з сиром парміджано і пармезаном (159 грн).

12 steps bar

У закладі 12 steps bar працюють справжні експерти барної культури.
Що вони знають? Усе до деталей. Тому вони вважають, що їм потрібно показувати це через напої, страви, атмосферу та доброзичливість до кожного, хто зробить крок назустріч новому світу смаків та відчуттів.

У середині грудня паб змінює коктейльну карту, яка відрізнятиметься від усіх попередніх. У меню буде представлено 12 коктейлів. Основна ідея коктейльної карти — подати гостю літо в бокалі, щоб не думати про зиму. Більшість коктейлів будуть тропічними зі свіжими смаками та ароматами. Тепер Ви знаєте, де знайти літо посеред зими. Дещо з меню: кесадилья з двома сирами — (130 грн), сендвіч з пастрамі (яловичина) (120 грн). З напоїв скуштуйте міксований алкогольний напій passion game (160 грн).

Bierlin.Lemberg

Tomato.ua радить відвідати ще один паб Bierlin.Lemberg. Його любить уся львівська молодь. Вам запропонують 18 сортів розливного пива та більше 10 пляшкового. Особливість закладу в тому, що у них є давньоруський напій Збитень, який ви можете скуштувати.

кращі паби Львова

Що замовити? Пиво ІРА (англійське пиво, яке постачали для солдатів Індії). Ціна (40 грн). Зі страв спробуйте клаб бургер з шинкою (67 грн), а з гарячих страв пельмені шахтарські (55 грн).

кращі паби Львова

П’яна качка

П’яна качка — це нестандартний заклад, де подають крафтове бочкове пиво, фірмові наливки та авангардне українське пиво. Заклад відкрився у 2017 році, але вже встиг заробити хорошу славу у Львові. Тут можна скуштувати фірмові настоянки Діти Корнякта: Вищневецький, Хренівська, Калганівська, Бехерівська, Шнапс, Бородінка, Лімончело, Самбуківка. Будете тут, випийте яблучного сидру (45 грн).

кращі паби у Львові

І ще…

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

https://tomato.ua/blog/where-to-celebrate-new-year-in-lviv/
Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.