На узбіччі трасі «Київ-Харків», поруч з селом Кононівка, гостей зустрічає ресторан «Авто-гриль Мисливець» однойменної мережі закладів, які розмістилися по всій Україні.
Колоритний інтер'єр ресторану оформлено в мисливському стилі: стіни залу прикрашають мисливські трофеї, рушниці, рибальські сітки, різне домашнє начиння, старовинний посуд, музичні інструменти. У розпорядженні гостей основний зал, невеликий VIP-зал і літній майданчик.
У меню представлені популярні страви української та європейської кухонь. Є розділ зі стравами з дичини, а також розділ з вегетаріанськими стравами. Щоранку кухарі готують комплексні сніданки. Страви від шефа готують на відкритому вогні.
З-поміж фірмових страв ресторану відзначають:
- шашлик з домашнього ошийка в класичному маринаді з печеною цибулею на лаваші,
- ковбаски з телятини власного виробництва, приготовані на грилі з гірчицею й лавашем,
- медальйони з телятини під соусом капучино з в'яленими томатами,
- лосось на вугіллі,
- стейк з фермерської телятини,
- овочі, запечені на грилі під часниковим соусом.
Фірмові страви ресторану відзначають:
- котлети з індички під грибним соусом,
- вареники по-мисливськи з м'ясом під овочевим лечо,
- вареники з картоплею й лісовими грибами під сирним соусом,
- пельмені, запечені в горщиках під сиром і грибами.
Для маленьких гостей розроблено спеціальне дитяче меню. З напоїв є домашній морс і лимонад, узвар і фірмовий чай з м'яти, меліси, липи й ромашки, а також асортимент кавових міксів.
У десертному меню представлені:
- фірмовий торт «Київський» власного приготування,
- вареники з вишнею,
- домашня кондитерська ковбаска.
Алкогольна карта містить асортимент домашніх настоянок:
- «Перцівка»,
- «Бородинська»,
- «Журавлинка»,
- «Малинівка»,
- «Хреновуха»,
- «Полунична»,
- «Імбирна»,
- «Чорнична»,
- «Смородинова»
- «Вишнева».