У самому центрі Черкас, на вулиці Смілянській, розмістився ресторан «New York Street Pizza» однойменної мережі закладів.
Затишний інтер'єр дизайнери оформили в стилі еко-лофт - сірі, пісочні, яскраво-салатові та малинові відтінки, бетон і натуральне дерево, цегляне муровання, зелень і мох, яскраві акценти в меблів.
Як елементи декору виступають поліна, кухонне приладдя, баночки з консервацією і качалки. Просторе приміщення поділене на дві функціональні зони, в одній з яких стоїть барна стойка і відкрита піца-піч.
Кухарі готують популярні й авторські страви європейської, американської, італійської, паназіатської кухонь. Щодня вранці подають комплексні сніданки, а в денний час відвідувачі можуть обрати один з декількох варіантів комплексних ланчів.
Головною стравою ресторану вважається піца, яку випікають на тонкому тісті з різними начинками.
Також тут подають салати, холодні закуски, бургери, пасту, лазанью, кальцоне, перші й гарячі страви, гарніри, страви гриль-меню, пироги, млинці, десерти. Крім цього, для любителів японської кухні готують роли макі й дракони, нігірі, суші, сашимі, спайсі, суші сети.
До фірмових страв «New York Street Pizza» відносять:
- піцу «Мангеттен» з шинкою, печерицями, моцарелою і сиром пармезан,
- бургер «New York» з котлетою з яловичини, обсмаженою на грилі, листям салату і маринованим огірком,
- лазанью з морепродуктами,
- спагеті з курячим м'ясом і грибами,
- суп «Том Ям» з креветками,
- місо-суп з вугром,
- салат «New York» з курячою печінкою, апельсином і грейпфрутом,
- млинці з лососем і шпинатом,
- клаб-стейк зі свинини,
- стейк з лосося,
- телятину з печерицями у вершковому соусі,
- американський панкейк з пасерованими яблуками.