Переглядів: 4457 Час на прочитання: 6 хв
Черкассы

Доставка їжі з кафе у Черкасах – чудова пропозиція для жителів міста. Тепер не потрібно йти до закладу, щоб з’їсти улюблені страви. Кур’єр закладу привезе замовлення додому, в офіс чи будь-яку іншу точку міста. Tomato.ua розповість, де замовити їжу з кафе. Це Beef, Paprika, Soda, Pizza to Go, New York Street Pizza, Servant, Сантімо, Nice 2 meet You, PaStory, Ferma.

ТОП-10 кафе з доставкою у Черкасах

Beef

Beef – сімейний м’ясний ресторан. Заклад розташувався на місці колишнього бару Імперія. У меню представлені бургери, піца, страви з риби, холодні та гарячі закуски, салати, гарніри, супи, десерти. Родзинка закладу – різноманітні страви з м’яса. Бренд-шеф ресторану барбекю – Іштван Андрела.

Нещодавно у меню Beef з’явилися шашлики – легка індичка та ароматна свинина. Рекомендуємо спробувати Стейк Рібай з овочами (312 грн), Лосось з ікорним соусом (282 грн) і Салат з лососем, маринованим у травах (119 грн).

Paprika

Paprika – арт-кафе у центрі міста на вулиці Хрещатик. Кухарі закладу спеціалізуються на приготування страв сучасної європейської та близькосхідної кухні. В Paprika також можна спробувати українські та грузинські страви, які чудово смакують з винами.

Рекомендуємо замовити Салат з сьомги та сиру (165 грн), Фірмовий стейк з телятини з кисло-солодким соусом (320 грн) та Пасту з морепродуктами (195 грн). Зараз у закладі діє акція — -20% на все меню з доставкою. Ціни вказані без знижки. Вартість доставки – 50 грн у межах міста.

Soda

Soda – місце, де вдень можна поживно поїсти, а ввечері – насолодитися унікальними коктейлями на основі ігристих вин і весело провести час у компанії друзів. Це перший заклад у Черкасах, у якому можна замовити келих ігристого (30 грн) без необхідності купувати пляшку.

Меню Soda доволі різноманітне. Тут є бургери, піца 30 і 50 см, кальцоне, боули, млинці, гарячі та холодні страви, салати, пасат, супи та багато іншого. Рекомендуємо замовити з доставкою Сковорідку зі свининою, яйцем і картоплею під сиром (105 грн) і Піцу Хам 30 см (150 грн) з пілаті, моцарелою, дорблю, хамоном, грушою і міксом салату.

Pizza to Go

Pizza to Go – мережа піцерій у Черкасах. Заклад працює на доставку та самовивіз. У меню представлені піци з різноманітними начинками. Ви можете замовити вже готову страву або створити свою унікальну піцу, обравши інгредієнти. До піци можна замовити безалкогольні напої.

Рекомендуємо спробувати піци Папероні (105 грн) з папероні, томатами, грибами, Бланко (105 грн) з часниковим соусом, салямі, баликом, мисливськаими ковбасками, грибами та Піцу з грушею (105 грн) з дорблю, грецьким горіхом, грушою. Pizza to Go приймає замовлення за телефоном, на сайті або через партнерів. Вартість доставки – 50 грн у межах міста.

New York Street Pizza

New York Street Pizza – мережа ресторанів, яка вже більше 15 років дивує відвідувачів великим вибором авторських піц, стравами азіатської та італійської кухні. Один із закладів знаходиться в самому центрі Черкас по вулиці Смілянській. Піца від New York Street Pizza – це тонке хрустке тісто, багато сиру та свіжі доповнення на будь-який смак.

Крім піци, тут можна замовити пасту і лазанью, салати та млинці, суші, бургери та азіатські супи, десерти та інші страви. Рекомендуємо спробувати Салат Цезар з куркою (98 грн), Гарячий рол Унагі (130 грн) та піцу Сальмоне (195 грн) з лососем, сиром, авокадо та пармезаном.

Servant

Servant – міське кафе у Черкасах. Це особливий світ зі своїми цінностями, сімейними реліквіями і таємними ящиками. Філософія закладу – робити людей щасливими за допомогою їжі, приготованої з любов’ю, напоїв, поданих із розумом, і музики, виконаної з душею.

У Servant є основне, дитяче та банкетне меню. Представлені страви американської, європейської, італійської, середземноморської кухні, є вегетаріанські позиції. Рекомендуємо замовити Телятину з гранатовим соусом (200 грн), Судак з овочами гриль (200 грн) і Бургер з хрусткою картоплею та свино-яловичою котлетою (120 грн).

Сантімо

Сантімо – затишне кафе, розташоване на території торгівельно-розважального центру Хрещатик Сіті. Це шматочок серця, привезений з теплого півдня Франції. Концепція закладу від кухні до спілкування з клієнтами, від інтер’єру до атмосфери базується на 4 головних принципах: демократичність, екологічність, трендовість і затишок.

Сантімо пропонує гастрономічну моду, яка основана на використанні унікальних місцевих і сезонних продуктів. У меню входять страви традиційної і європейської кухні. Особливість закладу – хоспер, у якому готують ароматні м’ясні, рибні та овочеві страви. Рекомендуємо замовити Салат з грильованою телятиною (120 грн), Стейк «В стилі закладу» (145 грн) та Мідії в стулках (190 грн).

Nice 2 meet You

Nice 2 meet You – кежуал кафе в Черкасах. Гість закладу – це людина космополіт, людина світу. Йому завжди і всюди говорять Nice to meet You. Він поза рамками та кордонами, як кухня та бар кафе.

У меню Nice 2 meet You представлені страви різних країн світу: іспанська, японська, американська, італійська, азійська, українська кухні. Також є авторські страви шеф-кухаря вегетаріанські позиції та сніданки. Рекомендуємо замовити Рол овочевий Vegan (110 грн), Салат Мангал (96 грн) з хумусом і запеченими овочами та Бургер з м’ясом із хоспера (125 грн).

PaStory

PaStory – заклад нового формату у Черкасах. Для ресторану важливий кожен гість. Це відображається у меню: тут є різноманітні страви на будь-який смак. Візитна картка закладу – паста власного приготування з італійського борошна твердих сортів пшениці. Особливості PaStory – відкрита кухня, завдяки якій гості можуть спостерігати за приготуванням страв, а також власник дворик, оформлений в італійських традиціях.

У меню представлені страви, приготовані за італійськими рецептами: паста, лазанья, , піца, паніні, равіолі з соусом на вибір. Рекомендуємо спробувати Фірмовий салат Пасторі (120 грн) з ростбіфом, виноградом, овочами, Пасту 4 сири (100 грн) та Піцу з морепродуктами (145 грн).

Ferma

Ferma – ресторан швидкого харчування в Черкасах. Ключове слово – ресторан, а швидкість досягається за допомогою самообслуговування та обслуговування офіціантами. Родзинка закладу – банкетна зала у класичному стилі без зайвої помпезності.

У Ferma меню представлені страви європейської кухні: різноманітні салати, гарніри, перші страви, вареники, млинці, сирники, страви з риби та м’яса, ковбаски, піца, закуски до пива. Ви можете замовити обід, бізнес-ланч чи страви з основного меню. Рекомендуємо спробувати Асорті гриль для компанії (480 грн), Теплий салат з телятиною (94 грн) та Млинці зі згущеним молоком і горіхами (48 грн).

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

ТОП-10 ресторанів з доставкою у Черкасах

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в Черкассах

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Черкассы

Показати все Показати все

Читати статті про Черкассы

Показати все