Заміський ресторанно-готельний комплекс «Вільшанка» зустрічає своїх гостей під Черкасами, у селі Лозівок.
Заклад розкинувся в мальовничому місці на березі затоки й включає будиночки для відпочинку, рибний ресторан, риболовлю і баню. Інтер'єр ресторану «Вільшанка» виконаний у стилі еко-шик і відтворює атмосферу заміського котеджу - теплі бежеві відтінки, оздоба з натурального дерева, м'які крісла та дивани кобальтового кольору, панорамні вікна, ковані світильники.
Тут гостям готують авторські страви зі свіжого улову екологічно чистої риби, яку вирощують у власних ставах. Меню складається з салатів, холодних закусок, перших і основних страв, десертів.
Коронними стравами ресторану вважаються:
- шашлик з осетра,
- короп з тайськими овочами,
- непальські пельмені «Момо» з коропом на гарбузовій подушці з соусом на основі блакитного сиру,
- судак, глазурований салом «Лардо» з імбиром і пастернаком,
- стейк «Рибай» з двома видами цвітної капусти,
- качка з зеленим перлотто,
- свинячі ребра BBQ,
- салат «Нісуаз» з тушкованим осетром,
- царська юшка.
Барна карта складається з асортименту міцного алкоголю, пива, ігристих вин, а також вин Франції, Італії.