Кафе «Гагра» зустрічає своїх гостей у Шевченківському районі Дніпра, на вулиці Михайла Грушевського.
Колоритний інтер'єр закладу виконаний у традиційному кавказькому стилі - теплі бежеві та шоколадні відтінки в оформленні, масивні меблі та оздоблення з натурального дерева темних порід, розписні стіни.
Кухарі кафе спеціалізуються на приготуванні традиційних страв грузинської кухні з натуральних свіжих продуктів за домашніми рецептами.
Меню містить холодні й гарячі закуски, салати, хачапурі, хі...
Кафе «Гагра» зустрічає своїх гостей у Шевченківському районі Дніпра, на вулиці Михайла Грушевського.
Колоритний інтер'єр закладу виконаний у традиційному кавказькому стилі - теплі бежеві та шоколадні відтінки в оформленні, масивні меблі та оздоблення з натурального дерева темних порід, розписні стіни.
Кухарі кафе спеціалізуються на приготуванні традиційних страв грузинської кухні з натуральних свіжих продуктів за домашніми рецептами.
Меню містить холодні й гарячі закуски, салати, хачапурі, хінкалі, плато м'ясних і сирних закусок на компанію, перші страви, гарячі страви та сковорідки, страви, приготовані на мангалі, оригінальні соуси, гарніри, свіжоспечений хліб, десерти.
Фірмовими позиціями меню «Гагри» вважаються:
- рулети з баклажанів, обсмажені в горіховій пасті,
- салат «Гагра» з відвареною телятиною,
- кобулеті з вугром,
- хінкалі з сиром і м'ятою,
- лазурі з двома видами сирів,
- осетинський пиріг зі шпинатом,
- кінзою і сиром, пряний суп з баранини й зелені «Чакапулі»,
- закуска «Гагра» з обсмаженого сиру сулугуні з журавлинним соусом,
- свиняче ребро на кеці в медово-гірчичному соусі,
- жульєн по-грузинськи,
- шашлик з філе телятини,
- філе морського окуня з овочами на грилі,
- торт «Наполеон» за авторським рецептом шеф-кухаря.