«Хан Чинар» - це готельно-ресторанний комплекс, який стоїть у Соборному районі Дніпра, на території мальовничої зеленої зони.
У розпорядженні гостей готель, затишне східне кафе, а також ресторан з однойменною назвою.
Основу меню в «Хан Чинар» складають традиційні страви азербайджанської, кавказької, європейської кухонь, а також авторські страви від шеф-кухаря закладу.
Гості можуть замовити закуски з овочів, холодні й гарячі закуски, рибні та м'ясні делікатеси, салати, кутаби, супи, страви на ...
«Хан Чинар» - це готельно-ресторанний комплекс, який стоїть у Соборному районі Дніпра, на території мальовничої зеленої зони.
У розпорядженні гостей готель, затишне східне кафе, а також ресторан з однойменною назвою.
Основу меню в «Хан Чинар» складають традиційні страви азербайджанської, кавказької, європейської кухонь, а також авторські страви від шеф-кухаря закладу.
Гості можуть замовити закуски з овочів, холодні й гарячі закуски, рибні та м'ясні делікатеси, салати, кутаби, супи, страви на мангалі й на решітці, гарніри, соуси, десерти.
Родзинкою ресторану є наявність власної пекарні, де кожен день випікають свіжий хліб і борошняні вироби.
Серед коронних страв меню відзначають:
- шашлик з баранини,
- люля-кебаб зі свинини і яловичини «Абхазура»,
- печериці по-шехінськи,
- ескалар холодного копчення,
- щучью ікру з картопляними чіпсами,
- сало в шоколаді,
- хвости тигрових креветок з пармезаном на подушці із зелені,
- качину грудку з салатом Айсберг,
- салат «Хан Чинар»,
- кораблики з баклажана з грибами й сиром,
- тигрові креветки з кунжутом в апельсиновому соусі,
- гювеч з риби,
- царську юшку з лососевою ікрою,
- телячий язик з болгарським перцем і беконом,
- піде з бараниною,
- фондан з полуницею і чорничним соусом.