На вулиці Івана Мазепи в самому центрі Дрогобича розмістився сімейний ресторан-варенична «Пастель».
Затишний інтер'єр виконаний у сучасному стилі - кремово-шоколадна колірна гама, арки, меблі та оздоблення з натурального дерева темних порід, жива зелень, елегантні люстри.
До послуг гостей основний зал з барною стойкою і бенкетний зал з місткістю 40 персон. Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні популярних і авторських страв української, європейської, італійської кухонь.
Родзинкою закладу вважається наявність відкритої кухні, де перед очима відвідувачів готують власноруч равіолі та фірмові вареники. Також у меню є асортимент салатів, холодних і гарячих закусок, піци на тонкому тісті, перших страв, основних страви з м'яса і риби, гарнірів, десертів.
У ранковий час у ресторані можна замовити комплексні сніданки.
Гостям подають сирники, омлет з двох яєць, яєчню з додатками – шинка, сир, томати, перець, мисливські ковбаски й цибуля, а також млинці з м'ясом, грибами, грибами й сиром, з яблуком, з малиною, морозивом, шоколадно-горіховою пастою, вівсяну кашу з горіхами й сухофруктами.
Вареники у закладі готують з куркою і грибами, з квасолею, із зеленню та бринзою, з сиром, селерою і картоплею, з курячими торухами, з м'ясом, з печінкою і картоплею, з картоплею і з квашеною капустою.
Для ласунів приготують вареники з чорницею і з вишнею, шоколадні вареники.
Серед фірмових страв закладу відзначають:
- вареники «Швабські»,
- пельмені в горщику «Обжора»,
- шніцель з телятини,
- курячу грудку з пармезаном і овочами,
- запечене філе телятини з соусом «Дор Блю»,
- суп з білих грибів з профітролями,
- борщ «Селянський»,
- філе лосося в кунжуті з лимоном і зеленню,
- салат «Неаполь» з беконом та моцарелою,
- салат «Цезар» з лососем,
- тар-тар з лосося,
- шпинатно-горіхове пхалі,
- яблучний штрудель з морозивом,
- тирамісу.
Змістовна карта бару містить фреші, натуральну каву й кавові мікси, чаї, лимонад, молочні коктейлі, а також асортимент розливного та пляшкового пива, міцний алкоголь і коктейлі на його основі.
Регулярно в ресторані проходять кулінарні майстер-класи для дітей і дорослих.
Також страви в закладі можна замовити з послугою доставляння їжі по місту.