У середмісті Івано-Франківська, у двох хвилинах пішки від площі Ринок, на вулиці Вірменській, розмістився ресторан «Fabbrica».
У розпорядженні гостей просторий зал з відкритою кухнею, завдяки чому гості можуть спостерігати процес приготування замовлених страв.
Дизайнерський інтер'єр приміщення виконаний у стилі лофт – панорамні вікна і цегляні стіни, дерев'яні перегородки та сталеві конструкції.
Меню складається зі страв італійської кухні, які готують з натуральних і свіжих фермерських продуктів локального походження.
Гостям представлений широкий асортимент піци з різними начинками, а також паста, антипасти, полента, перші страви, салати, а також авторські десерти.
Особливістю закладу вважається використання для приготування страв борошна власного помелу й авторських сирів.
У ресторані встановлена справжня дров'яна піч виробництва Стефано Феррара, в якій випікають тонку піцу і готують м'ясні страви на живому вогні.
Фірмовими стравами меню ресторану «Fabbrica» вважаються:
- піца з авторськими сирами,
- піца з фореллю,
- «Маринара» зі смаженим телячим мозком,
- спагеті зі смаженим телячим мозком,
- равіолі зі шпинатом, домашньою рікотою і сирим жовтком,
- капелачі з курячо-грибним мусом,
- салат з пшеницею, грейпфрутом і руколою,
- паштет з чорної квасолі й качиної печінки,
- курячий бульйон зі шпинатом і фреш-пастою,
- томатно-овочевий суп.
В алкогольній карті представлені кілька сортів крафтового пива від броварень «Варвар» і «Ципа», а також фірмові настоянки, асортимент італійських, українських, французьких марок вина.