«Хінкальня» - це мережа ресторанів грузинської кухні, один з яких зустрічає своїх гостей у Кам'янеці-Подільському, на вулиці Князів Коріатовичів.
Колоритний інтер'єр закладу виконаний у традиційному кавказькому стилі - теплі коричневі відтінки в оформленні, меблі та оздоблення з натурального дерева, цегляне муровання, полиці з глиняним посудом, етнічні візерунки та орнаменти як декор.
У меню акцент зроблено на фірмових хінкалі, які тут готують з начинкою з м'яса, зелені або сиру. Також кухарі ресторану готують традиційні страви грузинської кухні - холодні й гарячі закуски, супи, хачапурі, другі страви, соуси, десерти.
У меню представлені страви, які готують на відкритому вогні - люля-кебаб з телятини, шашлик зі свинини, шашлик з печінки, скумбрія на грилі.
Серед фірмових страв ресторану також відзначають:
- оджахурі, запечене в кеці,
- м'ясо телятини «Чашушулі» в томатному соусі,
- курчати по-чкмерульски з часником і вершковим соусом,
- традиційний грузинський суп «Харчо» зі шматочками яловичини й зеленню,
- пхалі з баклажанів,
- хачапурі по-аджарськи,
- кубдарі з м'ясом,
- лобіо по-імеретинськи.
Серед напоїв гості можуть обрати соки, фірмовий лимонад «Грузинський оксамит», каву й кавомікси, чаї, узвар.
Барна карта містить домашнє червоне і біле вино, авторське і бочкове пиво, грузинські вина, фірмову чачу, а також ряд фірмових домашніх настоянок з журавлини, винограду, малини, вишні, лимона.
З понеділка по п'ятницю у ресторані гостям подають комплексні бізнес-ланчі.
Спеціально для маленьких відвідувачів у закладі розроблено окреме дитяче меню, а також на регулярній основі влаштовують кулінарні майстер-класи для дітей.