Ресторан «450 ° Firewood Oven & Grill» розмістився в центрі Харкова, на вулиці Лермонтовській, недалеко від станції метро «Пушкінська».
Оригінальний інтер'єр закладу оформлений в індустріальному стилі лофт - барна стойка зі шпал, світильники з пропелерів моторних човнів, вінтажні меблі двадцятого століття, бетонні стіни, дерев'яні стільниці й великі кущисті рослини, розсіяне тепле світло і великі вікна.
Гордістю ресторану вважається неаполітанська дров'яна піч, в якій температура вогню під куполом досягає 450 градусів.
Більшу частину страв меню готують у печі або на грилі хоспер.
Кухарі спеціалізуються на приготуванні популярних страв американської, італійської та європейської кухонь.
Гості можуть замовити закуски, піцу, гамбургери, салати, гарніри, супи, основні страви, страви, приготовані на грилі, оригінальні соуси й десерти.
До фірмових страв меню відносять:
- стейк Рибай, медальйони з вирізки Ангус на грилі,
- качину ніжку «Конфі» з печеним яблуком, тушкованою капустою і ягідним соусом,
- грудку індички-гриль з соусом песто,
- ескалоп з фуа-гра на конфітюрі з кураги з обліпихою під імбирно-розмариновим соусом,
- пельмені з мармурової телятини Ангус з чорним трюфелем,
- свинячу вирізку «Теріякі» в паназійському стилі,
- салат з морепродуктами, авокадо і помідорами чері,
- хумус з коржем з печі,
- запечену головку сиру камабер у печі з тостами й апельсиновим конфітюром,
- суп «Том ям» з тигровими креветками, бейбі кальмарами, грибами шіїтаке й рисовою локшиною,
- піцу «Parma» з пармською шинкою і руколою,
- бургер «Las Vegas» з котлетою з вирізки Ангус, смаженою фуа гра і білими грибами з трюфельним соусом,
- торт-безе «Павлова» зі свіжою полуницею і кремом з маскаропоне і карамелі.
Серед безалкогольних напоїв відзначають фірмову каву «450º» з мигдальним сиропом і кедровим горіхом, чаї власного приготування з обліпихи, груші, імбиру, ягід, базиліка, розмарину і цитрусових, а також вітамінний смузі й фреші.