На проспекті Льва Ландау в центрі Харкова розмістився ресторан «Агдам».
Заклад включає просторий бенкетний зал, який розрахований на 100 персон, віп-кабінки, а також літній майданчик з фонтаном.
Затишний інтер'єр виконаний у теплих пісочних відтінках і доповнений різьбленими меблями з натурального дерева, колонами, стилізованими під стовбури дерев, оздобою з дикого каменю, арковими склепіннями й лампами в стилі вуличних ліхтарів.
Основу меню ресторану «Агдам» складають традиційні страви кавказької та європейської кухонь.
Фірмовими стравами меню вважаються:
- фірмова страва «Лаззат»,
- м'ясо «Екзотика»,
- яловичина «Узун-дара»,
- сьомга в бризках шампанського,
- вовчий стейк,
- куфта,
- бозбаш,
- долма,
- кутаб,
- плов по-азербайджанські,
- люля-кебаб з молодою бараниною,
- тике-кебаб з молодої баранини,
- говурма на вугіллі,
- шашлик з судака,
- шашлик з морського окуня,
- шашлик з індика довга.
У барній карті гості знайдуть великий асортимент червоних, білих і рожевих грузинських і європейських вин, міцний алкоголь і пиво.
Регулярно в ресторані проходять святкові бенкети й фуршети.