На вулиці Полтавський Шлях у Харкові гостей зустрічає піцерія «Allora».
Затишний інтер'єр закладу виконаний у вінтажному стилі – бліпнина і картини на стінах, ковані світильники, які нагадують вуличні ліхтарі, оздоба з цегляного муровання.
Основу меню закладу складають популярні страви італійської, європейської та паназіатської кухонь.
Гостям подають піцу на тонкому тісті з різними начинками, пасту, фокачу, салати, страви з м'яса і риби, холодні й гарячі закуски, супи, гарніри, соуси та десерти.
Для любителів паназіатської кухні в піцерії готують неми, лапшу удон и суп «Фо Бо».
Серед фірмових страв «Allora» відзначають:
- піцу «Allora» з телятиною, беконом, сиром моцарела й соусом «Помодоро»,
- піцу «Віладжіо» з салямі, шинкою і перепелиними яйцями,
- піцу «Гаваї» з шинкою й ананасами,
- фокачу з оливками, часниковою олією й італійськими травами,
- десерт «Семіфредо» з лимонним дресингом.
У барній карті гості знайдуть світле й темне фірмове пиво, настоянки, соки, яблучний сидр.
У піцерії працює власна служба доставляння їжі по місту.