Ресторан «An-2» розмістився на сьомому поверсі готельного комплексу з однойменною назвою в самому центрі Харкова.
У розпорядженні гостей просторий основний зал ресторану, який розрахований на 80 персон.
Інтер'єр витриманий у стилі модерн - лаконічні меблі з натурального дерева, чорні, білі й графітові відтінки в оформленні, оригінальні світильники.
У меню представлені популярні страви європейської, української та російської кухонь.
Основний акцент зроблено на стравах, які готують на мангалі й у російській печі.
Гості можуть замовити закуски, салати, пивні снеки й піцу на тонкому тісті з різними начинками, перші страви, страви з м'яса, птиці, риби й морепродуктів, гарніри та десерти.
Серед фірмових страв меню відзначають:
- оригінальні віденські ковбаски від шефа,
- телячі медальйони з печінкою Фуа-гра,
- качину грудку у винно-вишневому соусі,
- люля-кебаб з баранини,
- шашлик зі свинячого ошийка,
- каре баранини,
- сом на мангалі,
- клаб-стейк «Нью йорк»,
- судак під устричним соусом,
- сьомгу запечену з розмарином,
- салат «An-2» з сьомгою, раками, перепелиним яйцем і лимонною заправою,
- камамбер-гриль з ягідним соусом і виноградом,
- піцу «An-2» з баликом, телятиною, шинкою, бастурмою і печерицями,
- шоколадний фондан і цукерки ручної роботи «Чорний діамант».
У ресторані встановлено сучасне караоке-обладнання, а також відвідувачі можуть зіграти в більярд.