Тандирний будинок «Вірменія» розмістився в Шевченківському районі Харкова, на вулиці 23 Серпня.
Заклад включає два поверхи та літню терасу з дерев'яними альтанками.
Колоритний інтер'єр ресторану оформлений у кавказькому стилі - теплі пісочні відтінки, оздоба з дикого каменю, меблі з натурального дерева, панорамні вікна.
Головною особливістю закладу вважається справжня старовинна вірменська піч - тандир, в якій готують фірмові страви.
Крім того, у ресторані готують м'ясні та рибні страви на відкритому вогні.
У меню представлений широкий асортимент традиційних страв вірменської, азербайджанської, грузинської, європейської та української кухонь.
Гості можуть замовити холодні й гарячі закуски, соління, салати, перші страви, гарячі страви, гарніри, пасту, піцу, люля-кебаб, випічку, соуси, молочні вироби, сири, десерти, торти й вірменські солодощі.
Серед фірмових страв меню закладу відзначають:
- чалагач,
- шашлик з телячої вирізки й свинячого ошийка,
- качку, запечену в тандирі,
- люля-кебаб «Фірмовий» з телятини й курячого філе,
- салат «Магнат» з гусячою грудкою, кедровими горіхами, виноградом і грушею,
- хашламу з баранини,
- бозбаш,
- котлету по-вірменськи,
- мариновані свинячі ніжки «Можож»,
- долму по-єреванськи,
- ламаджо,
- пахлаву «Сочинську»,
- суджук.
У барній карті акцент зроблено на асортименті вірменських вин і коньяку.