У Київському районі Харкова, на Московському проспекті, розмістився ресторан «Barcelona Restopub».
До послуг гостей обладнаний дворівневий основний зал і зал паба. Затишний інтер'єр дизайнери оформили в сучасному стилі - теплі пісочні й сірі відтінки, оздоба з натурального дерева, м'які крісла насиченого коричневого відтінку і невеликі столики, цегляне муровання стін і металеві світильники.
Основу меню ресторану складають популярні й авторські страви середземноморської та європейської кухонь. Гості можуть обрати паелью, піцу на тонкому тісті з різними начинками, різото, пасту, холодні й гарячі закуски, страви з м'яса, птиці, риби й морепродуктів, салати, перші страви, гарніри, випічку і десерти.
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
- піцу «Barcelona Salmon» з кальмарами, лососем, оливками, тигровими креветками, бейбі-восьминогами й оливками,
- медальйони з телятини під ягідним соусом,
- турнедо зі свинини з соусом «Провансаль»,
- фуа-гра на подушці з цибулевого мармеладу,
- качину грудку на манговій подушці з ягідним соусом,
- паелью з морепродуктами,
- різото з томатами чері, цукіні й кедровими горішками,
- фарфале з креветками у вершковому соусі,
- фрітату з червоною цибулею,
- сир халумі під ягідним соусом,
- кростіні з манго, сиром брі й м'ятою,
- тар-тар з тунця з манго й авокадо,
- салат «Барселона» з тигровими креветками, м'ятою, грейпфрутом і сиром брі,
- теплий салат з курячою печінкою, яблуком під розмариновою карамеллю,
- цибулевий суп по-іспанськи з крутонами.
В обідню пору гостям подають комплексні бізнес-ланчі. Для ласунів у «Barcelona Restopub» готують домашнє морозиво «Семіфредо», десерт «Мільфей» з сиром маскарпоне, апельсинову запіканку «Тереза», чизкейк, торт «Захер», брауні.
У пабі діє окреме пабне меню, в якому акцент зроблено на м'ясних та рибних стравах, закусках до пива і стравах для компаній.
Барна карта ресторану містить сім сортів розливного пива, міцний алкоголь, сангрію, вина Італії, Іспанії, Франції.
Часто тут проходять трансляції спортивних подій розважальні шоу-програми.