У Шевченківському районі Харкова, на вулиці Бакуліна, недалеко від станції метро «Наукова», міститься кафе «Borsh Eatery».
Тут гостям представлений широкий асортимент популярних страв української та європейської кухонь, які готують за авторськими рецептами шеф-кухаря.
Основний акцент у меню зроблено на перших стравах. Гостям подають різні закуски, салати, супи, борщі, основні страви, гарніри й десерти. Їжу можна замовляти на винос.
Серед фірмових позицій меню «Borsh Eatery» виділяють:
в...
У Шевченківському районі Харкова, на вулиці Бакуліна, недалеко від станції метро «Наукова», міститься кафе «Borsh Eatery».
Тут гостям представлений широкий асортимент популярних страв української та європейської кухонь, які готують за авторськими рецептами шеф-кухаря.
Основний акцент у меню зроблено на перших стравах. Гостям подають різні закуски, салати, супи, борщі, основні страви, гарніри й десерти. Їжу можна замовляти на винос.
Серед фірмових позицій меню «Borsh Eatery» виділяють:
- вершкову локшину з польськими грибами,
- пшеничну локшину з томатами чері, маринованими стеблами часнику, базиліком і пармезаном,
- паштет з курячої печінки з буряковим варенням,
- закуску «Мізерія»,
- булочку з телятиною і буряковою карамеллю,
- форшмак,
- цимес,
- бутерброд з кремом з сулугуні та томатами,
- пана-коту з черешнею,
- ліниві вареники зі сметаною.