Ресторан-паб «Бушель» розмістився в Київському районі Харкова, на вулиці Леся Сердюка.
Затишний інтер'єр закладу стилізований під заміський котедж, де превалює оздоба з натурального дерева.
У розпорядженні гостей два просторі зали, віп-зал для невеликої компанії, довга барна стойка і літня тераса.
Меню ресторану включає популярні страви європейської кухні в авторській подачі шеф-кухаря.
Гості можуть замовити пивні, холодні й гарячі закуски, салати, страви на компанію, бургери, перші страви, стейки, страви з м'яса, птиці та риби, приготовані на мангалі, гарніри, соуси та десерти.
До фірмових страв меню «Бушель» відносяться:
- бургер «Chili Peрpa» з рубаною телятиною,
- стейк «Рибай»,
- домашня ковбаска,
- філе морського окуня з соусом тар-тар,
- салат «Бушель»,
- свинячий стейк «Ситий бургер»,
- шашлик з курки в горіховому маринаді,
- свиняча рулька з тушкованою капустою і картоплею по-селянськи,
- грушевий штрудель з сирковим мусом.
У барній карті гостям представлені чотири сорти фірмового крафтового пива «Бушель», а також крафтові настоянки - «Хреновуха» і «Журавлина», міцний алкоголь, вина України, Італії, Франції, Іспанії, Німеччини, Чилі.
У ресторані «Бушель» гості можуть зіграти в більярд, а також тут встановлені широкоформатні плазмові екрани для трансляцій спортивних подій та футбольних матчів.
У вихідні для дітей влаштовують кулінарні та творчі майстер-класи.