На вулиці Сумській у самому центрі Харкова розмістився пивний паб «DAF Craft Beer Pub».
Затишний інтер'єр приміщення виконаний у стилі лофт - тепла коричнева колірна гама, меблі зі світлих порід дерев, крісла зі шкіряною оббивкою, м’яке освітлення і цегляне муровання стін. У розпорядженні відвідувачів два просторі зали, в одному з яких є довга барна стойка, обладнана 20 кранами з крафтовим пивом.
В алкогольній карті також представлено широкий вибір віскі Шотландії, Ірландії, Америки, Азії, червоні, білі, рожеві та ігристі вина з Франції, Іспанії, Італії, Аргентини, Нової Зеландії, авторський чай, кава і кавомікси.
У меню паба гості знайдуть популярні страви європейської кухні в авторській інтерпретації шеф-кухаря. Кухарі готують салати, холодні й гарячі закуски, перші страви, тортильї, стейки й гарніри до них, основні страви та десерти.
Коронними стравами закладу вважаються:
- телятина «Велінгтон» з філе міньйон просмажування медіум, запеченого в листовому тісті з беконом, грибами й цибулею під вершково-сирним соусом,
- м'ясо кролика з овочами,
- філе лосося у фісташковій паніровці на подушці з пюре зеленого горошку з сиром фета,
- філе індички, фаршироване сиром,
- стейк «Рибай»,
- тортилья зі свининою BBQ, моцарелою, цибулею, морквою і міксом зелені,
- м'ясний пиріг пастуха з овочами й зеленню,
- теплий сирний дип з копченою куркою і хлібними чіпсами,
- італійськтий вершково-томатний суп з морепродуктами,
- теплий салат з телятиною, міксом салатів, солодким перцем, томатами, ананасами в кисло-солодкому соусі,
- салат з куркою і грушею під соусом «Дор Блю»,
- тартар з тунця в соусі «Теріякі» з авокадо і перепелиним яйцем,
- чизкейк з лимонною меренгою і мангово-цитрусовим конфітюром.